Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Τι ζητάει η ΕΑΔ για Πανθεσσαλικό

Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα για την χρήση του Πανθεσσαλικού γνωστοποιήθηκε από την ΕΑΔ.
Σύμφωνα με την δημόσια εταιρεία ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει μηνιαίο μίσθωμα 1800 ευρώ το οποίο μαζί με τον ΦΠΑ ανέρχεται στα 2232 ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Βόλου ζητούσε για την παραχώρηση του ΕΑΚ 868 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ.Η διοίκηση έχει πάντως απομακρυνθεί από την λύση του ΕΑΚ,  αφού όπως ο ίδιος ο κος Μποτσιβάλης τόνισε , είναι εξαιρετικά κοστοβόρο για τον Ερασιτέχνη να αναλάβει την αδειοδότηση του γηπέδου.
Το κόστος του Πανθεσσαλικού είναι....τριπλάσιο,όμως δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με το ζήτημα της αδειοδότησης.

Πάντως οι όροι που θέτει η ΕΑΔ προβληματίζει την διοίκηση του Ολυμπιακού ,αφού απαγορεύει στην ομάδα την χρήση του Σταδίου για οιαδήποτε άλλη εκδήλωση εκτός των αθλητικών.

Ακόμα απαγορεύει την εμπορική εκμετάλλευση των χώρων του γηπέδου ,κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανοίξει spor cafe ανάλογο του ΕΑΚ, μπουτίκ ή να πραγματοποιήσει εκδήλωση που δεν έχει αμιγώς αθλητικό χαρακτήρα.

Οι παραπάνω όροι προβληματίζουν έντονα την διοικητική επιτροπή που υπολόγιζε να δημιουργήσει στο Πανθεσσαλικό μία... «ερυθρόλευκη κοιτίδα» με γραφεία, μπουτίκ , spor cafe και χώρο για τους συνδέσμους της ομάδας.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...