Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Λείπουν βασικά κομμάτια...

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός!
Ασφαλώς το επίπεδο των παικτών που έχουν αποκτηθεί έχει ανεβάσει την αισιοδοξία των φιλάθλων στα ύψη ,όμως ακόμα λείπουν βασικά κομμάτια από την ομάδα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ερυθρολεύκων πρόκειται να αποκτηθούν ακόμα 6-7 παίκτες αφού το ρόστερ θα αριθμεί 25-26 ποδοσφαιριστές.

Αυτή την στιγμή μαζί με την ομάδα προπονούνται αρκετοί παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αποκτηθεί.Κάποιοι εξ αυτών προορίζονται και για την ομάδα Νέων.Πρόκειται για τους Παπαιωάννου και Χατζησταμάτη που πέρσι αγωνίζοταν για την Κ-19 της ομάδας μας.Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος μέσος.Επίσης και ο νεαρός επιθετικός Μπλέτσας ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν για την Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννενα ενώ οι Πρίγκος ,Χατζής , Αγασιώτης και Πατσής συμπληρώνουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Από τους 19 ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα οι εννέα αγωνιζόταν σε ομάδες football league, οι πέντε σε ομάδες Γ' Εθνικής ,τέσσερις παίκτες αποκτήθηκαν από τοπικές ομάδες και ένας έπαιζε στο εξωτερικό.

Από το....«σχεδιάγραμμα» φαίνεται λοιπόν πως υπάρχουν κάποια σημαντικά κενά: θα πρέπει να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές στα μετόπισθεν (κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ) , ένας σέντερ φορ , ένας μέσος,ένας ή δύο πλάγιοι μέσοι ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και επιτελικός μέσος.Δυό εκ των παικτών που θα αποκτηθούν αναμένεται να είναι ξένοι.


Το ρόστερ του Ολυμπιακού προς το παρόν έχει την εξής μορφή:

Τερματοφύλακες: Κατσούλης ,Παλιούρας , Μπουργάνης
Αριστεροί Οπισθοφύλακες Αγγελής
Δεξιοί Οπισθοφύλακες : Στουρνάρας , Στασινόπουλος
Κεντρικοί αμυντικοίΖαρίφης ,Τέλλος , Ζώνας
Αμυντικοί ΜέσοιΚολημήτρας ,Σταύρου ,Πότσι
Επιθετικοί Μέσοι:  Ναστέφσκι , Ντα Κόστα , Οικονόμου ,Κόκας
Επιθετικοί:  Φλίγκος ,Αναστασίου , Δωματάς












Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...