Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Κλείνουμε ρόστερ σε 10 ημέρες!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, τόνισε ότι η ολοκλήρωση του ρόστερ θα γίνει μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Βλέπουμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, η οποία μας δίνει δύναμη και κουράγιο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ευχαριστούμε παρά πολύ τον κόσμο που είναι εδώ και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία και να έχουμε επιτυχίες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίξει. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος να οδηγήσουμε την ομάδα στην άνοδο.

Το αργότερο μέσα σε δέκα μέρες το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί, με την απόκτηση τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Θα δούμε κάποιους παίκτες από την Κ19, κάποιους υπό δοκιμήν και θα καταλήξουμε ποιοι θα έρθουν στην ομάδα για κλείσει το ρόστερ.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν. Θα είμαστε στο Πανθεσσαλικό και στα γύρω γήπεδα»









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...