Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Στελεχώνονται οι Ακαδημίες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζει πως τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του συλλόγου μπαίνουν σε νέες βάσεις,
...ο Ανδρέας Μπονόβας είναι υπεύθυνος για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ομάδων, ενώ αναζητεί γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε νέες βάσεις μπαίνουν τα τμήματα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου μετά από απόφαση της Διοίκησης σε συνεργασία με την Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Αποφασίστηκε να συγκρατηθούν τμήματα ποδοσφαίρου και αγωνιστικές ομάδες ποδοσφαίρου για νέους αθλητές για τις ηλικίες 2002 έως και 2006.
Υπεύθυνος για την συγκρότηση των αγωνιστικών ομάδων θα είναι σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων ο κ. Ανδρέας Μπονόβας.
Οι αθλητές που θα επιλεγούν θα περάσουν εργομετρικά τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η φυσική τεχνική και τακτικής τους κατάσταση, ώστε να καταρτιστεί το ετήσιο πρόγραμμα εκγύμνασής τους.
Οι αθλητές που θα απαρτίζουν τις αγωνιστικές ομάδες θα έχουν προτεραιότητα ως προς την επιλογή τους για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Για τον σκοπό αυτό η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο ή κατόχους διπλώματος προπονητού ποδoσφαίρου επιθυμούν να απασχοληθούν στα τμήματα υποδομής ποδόσφαιρου να επικοινωνήσουν μέχρι 16 Ιουλίου 2016 στο τηλέφωνο 6979002709 ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο mail του συλλόγου as_olympiakos_volou1937yahoo.gr».








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...