Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Στο Παρασκευόπουλος το καμπ!


Στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και όχι στο Εκθεσιακό Κέντρο θα γίνει τελικά από 21 έως 25 Ιουνίου το  καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Βόλου ,το Εκθεσιακό Κέντρο δεν μπορεί να παραχωρηθεί λόγω....τεχνικών προβλημάτων.

Στο καμπ μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών ανεξάρτητα αν γνωρίζουν ή όχι το άθλημα του μπάσκετ.

Θα διδάξουν οι καταξιωμένοι προπονητές Α' κατηγορίας Ιωάννα Ράμμου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Ελένη Παπαθανασίου, Κώστας Μούτος, ενώ θα διδαχθούν τα αντικείμενα: ατομική τεχνική (ντρίμπλα-πάσα-σουτ), αμυντική ικανότητα, βασική τεχνική σουτ, ισορροπία σώματος, βελτίωση ταχύτητας και δύναμης αθλητή.

Θα υπάρξουν διαγωνιστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα, θα γίνουν εσωτερικά τουρνουά και επίσης, ομιλίες για τη διατροφή, τη διαιτησία, την προπονητική, την προετοιμασία του αθλητή και την αθλητική ψυχολογία από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Στο καμπ θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Λάμπης, ο διεθνής καθηγητής διαιτησίας Κώστας Κορομηλάς, ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ Χάρης Καρακατσούνης, ο γνωστός Βολιώτης προπονητής της Ανάληψης και πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας και πολλές ακόμη προσωπικότητες του χώρου.

Κάθε παιδί θα πάρει αθλητικό υλικό t-shirt, ενώ καθημερινά θα του προσφέρεται σάντουιτς, νερό και γαλατάκι. Στο τέλος του τουρνουά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά. Υποστηρικτές του 1ου καμπ μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, είναι η επιχειρηματίας Ελευθερία Καρακάνα (Μηχανήματα Καρακάνας), το ΕΒΟΛ και ο πρόεδρος Νικήτας Πρίντζος και τα νερά «Θεώνη». Ειδικές τιμές θα υπάρξουν για αδέλφια, απόρους και ανέργους. Συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν στα τηλέφωνα:6978189788, 6981200088 και 6945411031.






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...