Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Θέλει τον Ολυμπιακό ο Μποτσιβάλης;

Πρόταση για την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος φέρεται να έχει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης.
Στην συνέλευση της 9ης Μαίου ,οπότε και θα αποφασιστεί ποιος θα τεθεί επικεφαλής της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού στην Γ' Εθνική , θα συζητηθεί η πρόταση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ο παλαιός πρόεδρος του Ολυμπιακού ,ο οποίος διαχειρίστηκε την τύχη της ομάδας στην Β ' Εθνική από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Γενάρη του 2013 είχε καταρχήν την στήριξη του κόσμου της ομάδας όταν ρίσκαρε και «έστησε» τον Ολυμπιακό την περίοδο που οι ερυθρόλευκοι «έψαχναν» μέχρι την τελευταία στιγμή σε ποια κατηγορία θα τους τοποθετήσει η ΕΠΟ .

Έπειτα από λίγους μήνες όμως ήρθε η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του αλλά και καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων από τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ,τον κο Καραγιάννη.Ο ίδιος τις αμφισβήτησε ,ενώ μεγάλη μερίδα των φιλάθλων στράφηκε εναντίον του και απαίτησε την μεταβίβαση των μετοχών στην ομάδα Καραγιάννη.
Ανοικτά κατά του Παναγιώτη Μποτσιβάλη στράφηκε και ο τέως μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Μπέος ο οποίος με τις τότε δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως αυτός τον επέλεξε για επόμενο μέτοχο του Ολυμπιακού. 
Για μικρότερη υπεξαίρεση από την πλευρά Μποτσιβάλη είχε αφήσει υπονοούμενα και ο τότε νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κος Μιτζικός.

Τελικά η διοίκηση Καραγιάννη δεν θέλησε να συνεχίσει την υπόθεση στα δικαστήρια και η συμφωνία μεταβίβασης μετοχών ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013. 









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...