Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Δύο ημερών παράταση

Δύο ημέρες για εγγραφή έχουν όσοι θέλουν να διαδραματίσουν ρόλο για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζεται πως λόγω της συνεχιζόμενης ροής εγγραφών νέων μελών και επανεγγραφών παλιών μελών, τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 4/5 και την Πέμπτη 5/5. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:...

«Λόγω της συνεχιζόμενης ροής εγγραφών νέων μελών και επανεγγραφών παλιών μελών, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, η όποια έχει ανακοινωθεί για τις 9 Μαΐου 2016, τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου θα είναι ανοικτά την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 6 Μαΐου 2016 από 18.00-20.00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς , από τις 16.00 έως τις 19.00 τις ίδιες ημέρες.
Υπενθυμίζουμε ότι :
Όσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά , από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους , για τα έτη 2015-16, ποσού 20 ευρώ ανά έτος , έως τις 27 Απριλίου 2016.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Δ/κο Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ.
Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Δ/κου Συμβουλίου , θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .
Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης
Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου, εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης .».







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...