Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Καλεί τον κόσμο ο Ερασιτέχνης

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για εγγραφές και επανεγγραφές μελών κάνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση.
Η ανταπόκριση του κόσμου δεν είναι αναμενόμενη και ενόψη Γ.Σ που θα καθορίσει το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας ο Ερασιτέχνης αναμένει νέες εγγραφές.

Η ανακοίνωση:


«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης, η όποια θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα (ημέρα, τόπος και ώρα θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο Τύπου) και προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν όλο και περισσότερα μέλη, αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Όσα από τα μέλη δεν είναι ταχτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους, για τα έτη 2015-16 , ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.
2. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το διοικητικό συμβούλιο να εγγράφονται.
3. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε , με εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου θα διαγραφούν από μέλη του συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Για τις εγγραφές και επανεγγραφές, τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου, θα είναι ανοικτά Δευτέρα-Τετάρτη και Πέμπτη, 18.30-20.30, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο τις Άλλης
Μεριάς, από τις 16.00 έως τις 19.00.
Η ισχυροποίηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μας, ενόψει της επόμενης μέρας. Η μέρα που θα ξαναδούμε την ποδοσφαιρική αγαπημένη ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και πρέπει να τη θωρακίσουμε»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...