Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Καλό το κλίμα με Κοντονή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία γνωστοποιεί τις επαφές που είχε η αντιπροσωπεία του συλλόγου στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής:

«Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση και σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού παρουσία του Υφυπουργού κ. Σταύρου Κοντονη, της Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κας Μαρίνας Χρυσοβελώνη και των βουλευτών του Νομού Μαγνησίας κ.κ. Μεϊκόπουλου Αλέξανδρου και Μπουκώρου Χρήστου.
Εκ μέρους του Υφυπουργείου παρέστησαν ο Ειδικός Σύμβουλος του κ. Κατραχούρας Γιώργος και τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, νομικοί σύμβουλοι,
κ.κ. Χρυσόστομος Σχοινάς και Δημήτριος Παρασπύρου.
Οι αντιπροσωπείες του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 (Νίκος Τσεκούρας, Νίκος Κάβουρας και Αλέκος Μεταφτσής) και του ΓΣ Εργοτέλη (Βαγγέλης Γιαννουλάκης και Γιώργος Βρέντζος) ανέπτυξαν τις θέσεις τους, οι οποίες συνοψίζονται σε:
Η εκκαθάριση να γίνεται απευθείας από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και τα δημιουργηθέντα χρέη να μην βαρύνουν το μητρικό σωματείο. Με δεδομένο ότι οι ομάδες μας αποτελούν μεγάλα αθλητικά μεγέθη και γρήγορα θα επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, τα χρέη να μην αποτελούν τροχοπέδη, για όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν μ' αυτές, διοικητικά.
Τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής ανέφεραν ότι βρίσκουν εύλογες τις αιτιάσεις αυτές, αποτελούν και δικές τους ανησυχίες, κατέστησαν σαφές ότι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, αφενός θα υπάρχει μέριμνα να αποτρέπονται αυτά τα φαινόμενα και αφετέρου να μην χάνονται χρήματα είτε του Δημοσίο είτε ιδιωτών (αθλητών και πιστωτών), διότι αυτό δεν αφορά μόνο τις δικές μας ομάδες, αλλά και άλλες και συμπερασματικά άφησαν ανοικτό το παράθυρο, ώστε οι νέες ρυθμίσεις να αφορούν όσες ομάδες αποχωρούν μετά τη ψήφιση του νόμου.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία μας επισκέφτηκε στη Βουλή την υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή κα. Άννα Καραμανλή, παρουσία του βουλευτή κ. Μπουκώρου Χρήστου, όπου ανέλυσε τις θέσεις μας, ζητώντας την συμβολή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να ικανοποιηθούν αυτές. Η κα. Καραμανλή, η οποία ήταν ενήμερη πλήρως, μέσω του υπομνήματος που τις είχαμε αποστείλει, αφού ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να μελετήσει το προσχέδιο του νόμου, μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας, εάν και εφόσον κατατεθεί το αθλητικό νομοσχέδιο.
Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί την Υφυπουργό κα. Χρυσοβελωνη και τους βουλευτές κ.κ. Μεϊκοπουλο Αλέξανδρο και Μπουκώρο Χρήστο για τη συμβολή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...