Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Επίσημα στην Γ' Εθνική

Στην Γ' Εθνική θα αγωνιστεί του χρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε τους φιλάθλους πως η ΕΠΟ γνωστοποίησε σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό την συμμετοχή των συλλόγων στην Γ΄Εθνική.
Βέβαια το οικονομικό καθεστώς το οποίο θα ισχύει ,δηλαδή για το αν και ποια χρέη θα αναβιώσουν σε περίπτωση επαναφοράς της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία, παραμένει άγνωστο αφού εξαρτάται από τον υπουργό κο Κοντονή και αν θα ψηφιστεί αναδρομικά ο νέος αθλητικός νόμος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου:

«Ευχάριστη είδηση αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου η απάντηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ στον Εργοτέλη, ο οποίος είχε αιτηθεί προγενέστερα της δικής μας ομάδας, απάντηση σε ποια κατηγορία δύναται να αγωνιστεί την περίοδο 2016-17, αφού σ' αυτήν αναφέρεται ρητά, ότι η κατηγορία που θα αγωνιστεί είναι η Γ' Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναμένει την επίσημη απάντηση και προς εμάς, την επόμενη εβδομάδα.
Μια μάχη κερδήθηκε, ο αγώνας όμως συνεχίζεται και ήδη οι ενέργειες μας κινούνται προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των βουλευτών της Μαγνησίας, αλλά και των αθλητικών τομέων των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, αφού αυτοί θα είναι που θα εισηγηθούν αλλά και θα ψηφίσουν στην ολομέλεια της το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ώστε στο νέο νόμο που ετοιμάζει η νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού να υπάρχουν διατάξεις που θα λύνουν δια παντός των ζήτημα των παρελθόντων οικονομικών υποχρεώσεων, που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ ώστε η νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί να μην βαρύνεται χρεών, που θα αποτρέπει ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την ομάδα μας .
Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου κ.κ. Νίκος Κάβουρας και Αλέξανδρος Μεταφτσής
συναντήθηκαν, μετά από πρόσκλησή του, με τον Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Μπουκώρο και αφού συζήτησαν τόσο τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα, αλλά και τις δικές μας θέσεις, που βασίζονται στις νομικές συμβουλές του γραφείου, με το όποιο έχουμε έλθει σε επαφή από την πρώτη μέρα της ενασχόλησης μας με το θέμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μας διαβεβαίωσε ότι στο πρόσωπο του βρίσκουμε άμεσα έναν ακόμη συμπαραστάτη και επί του πρακτέου, ήδη μέσω του πολιτικού του γραφείου, απέστειλε το υπόμνημα μας στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του αθλητικού της τομέα κα. Άννα Καραμανλή, ενώ άμεσα προγραμματίζεται συνάντηση, αντιπροσωπείας της ομάδας μας, στη Βουλή για την πλήρη ενημέρωση της.
Ο κ. Μπουκώρος επίσης μας ενημέρωσε ότι θα προβεί σε συναντήσεις και με βουλευτές των άλλων κομμάτων, των περιοχών που ομάδες τους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, ώστε να υπάρξει ένας διευρυμένος κύκλος βουλευτών που θα πιέσουν προς την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Από τη πρώτη στιγμή της ενασχόλησης μας με αυτό το καυτό ζήτημα που αφορά την αγαπημένη μας ομάδα ζητήσαμε υπομονή και εμπιστοσύνη από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι τόσο με τις ενέργειες μας, όσο και με τις συμμαχίες που χτίζουμε, το αύριο θα είναι καλύτερο από το σήμερα».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...