Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Έχουμε βρει συμμάχους...

Ο Α.Σ.Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τις συναντήσεις που έγιναν στην Αθήνα.

Η τριμελής επιτροπή συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Παπαλάκη, την Υφυπουργό Μεταφορών κα. Χρυσοβελώνη, το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον δικηγόρο κ. Λίβα, ενώ θα κλειστεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. 

Επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει έγγραφη απάντηση στο υπόμνημά του για την κατηγορία στην όποια θα αγωνιστεί η ομάδα και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα μας. Η τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη κ.κ. Κάβουρα Νικόλαο και Μεταφτσή Αλέξανδρο είχε συνάντηση αρχικά με τον νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σιώτο Δημήτριο από τον οποίο αιτήθηκε την αποστολή απάντησης στο έγγραφο υπόμνημα μας για την κατηγορία στην όποια θα αγωνιστεί η ομάδα μας την νέα αθλητική περίοδο καθώς και για τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από τη μεριά της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ μας γνωστοποίησαν (χωρίς έγγραφο) ότι η ισχύς του ΚΑΠ που έχει ψηφιστεί από τη Γ.Σ των σωματείων της ΕΠΟ την περασμένη χρονιά μάλλον θα ενεργοποιηθεί από την αθλητική περίοδο 2016-17, για όσες ομάδες αποχωρούν από πρωτάθλημα εν εξελίξει, αφήνοντας «παράθυρο» ώστε η ομάδα μας να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική κατηγορία.
Συναντηθήκαμε επίσης με δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ειδικευμένο σε αθλητικά θέματα προκειμένου να πάρουμε νομικές συμβουλές, αποκομίζοντας το συμπέρασμα ότι μπορούμε να κινηθούμε για την επόμενη μέρα χωρίς οι οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης ΠΑΕ, να αποτελούν τροχοπέδη για όσους ενδιαφερθούν να την διοικήσουν στο μέλλον. Στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και με το Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Φιλιππούση Ιάκωβο, συναντηθήκαμε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη Κωνσταντίνο με τον οποίο έγινε διεξοδική συζήτηση η όποια κατέληξε στην εισαγωγή του υπομνήματος μας στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της ΕΕΑ σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, την έκδοση απόφασης από τα μέλη της ΕΕΑ και την αποστολή έγγραφης απάντησης εντός της επόμενης εβδομάδας. 
Οι επαφές συνεχίστηκαν στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων όπου συναντήσαμε τη νέα Υφυπουργό, συντοπίτισσα κα. Χρυσοβελώνη Μαρίνα, την ενημερώσαμε για τις προηγούμενες επαφές μας και ζητήσαμε τη συνδρομή της τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονη όσο και προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο, ενέργειες οι οποίες έγιναν άμεσα και προς τις δυο κατευθύνσεις, όπως ενημερωθήκαμε από το γραφείο της κας. Χρυσοβελώνη, ενώ επίκειται και συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα. 
Ο κύκλος των επαφών έκλεισε με συνάντηση μας, με τον γνωστό δικηγόρο Αθλητικών υποθέσεων κ. Αργύρη Λίβα, ο οποίος μας υποδέχθηκε στην κατοικία του, στην όποια αναρρώνει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και με τον οποίο έγινε αναλυτική συζήτηση γύρω από τις ενέργειες που έχουν γίνει και από αυτές που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Η εμπειρία του συγκεκριμένου νομικού σε αθλητικά θέματα, ο όποιος συνέστησε υπομονή και μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς βιασύνες, αποτελεί για μας έναν οδικό χάρτη με τον οποίο θα κινηθούμε από τούδε και στο εξής.
Μετά τις επαφές μας, από τις οποίες πηγάζει μια συγκρατημένη αισιοδοξία συνιστούμε στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού Βόλου υπομονή, εμπιστοσύνη στις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ώστε αφενός η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική κατηγορία αφετέρου όταν επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες να μην την ακολουθούν τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος. Ο Ολυμπιακός Βόλου στην προσπάθεια του αυτή δεν είναι μόνος, έχει βρει συμμάχους τους οποίους και χρειαζόμαστε και θα συνεχίσει τις ενέργειες του μέχρι να ευοδωθούν αυτές και να ξαναδούμε την αγαπημένη ομάδα μας στα γήπεδα ξαναπαίρνοντας πίσω τις Κυριακές μας".







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...