Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Crazy Sundays στο eshop!

Δεκάδες προϊόντα στις καλύτερες τιμές.
Το VolosFans σας παρουσιάζει τις καλύτερες προσφορές.
Μια απίστευτη προσφορά του e-shop!
Το ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY S6 G925 EDGE 128GB WHITE GR με έκπτωση 30%!

Για μία μόνο εβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως,από 969 στη Special τιμή των 679€!ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και έπειτα μεταβείτε στα crazy sundays ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η ιδανική τηλεόραση για το παρόν και το μέλλον: λεπτή τηλεόραση LED Full HD Philips 4100 με Digital Crystal Clear. Απολαύστε ζωντανές εικόνες, καθαρό ήχο και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, όπως εύχρηστες επιπλέον θύρες USB και HDMI, και χαρείτε την τηλεόραση στο σπίτι.
Για μία μόνο εβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως, από 289 στη Special τιμή των 236,90€!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και έπειτα μεταβείτε στα crazy sundays ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Ο επιτραπέζιος εξωτερικός σκληρός δίσκος Samsung D3 Station προσφέρει ευκολία στη μεταφορά των δεδομένων σας. Είναι εύκολο να τον μεταφέρετε όπου κι αν πάτε ενώ έχει τεράστια χωρητικότητα 4ΤB, που θα χωρέσει όλα τα αρχεία σας. Η ανθεκτική του κατασκευή, τον κάνει να ξεχωρίζει, και παρέχει ασφάλεια στην καθημερινή του χρήση, ενώ η ταχύτητα της USB 3.0 θύρας σας προσφέρει γρήγορες μεταφορές μεγάλων σε όγκο αρχείων σε ελάχιστο χρόνο.
Για μία μόνο εβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως, από 169.9 στη Special τιμή των 139,90€!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και έπειτα μεταβείτε στα crazy sundays ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Το ακουστικό Bluetooth Nokia BH-112 διαθέτει μοντέρνο design, με δυνατότητα σύνδεσης 2 συσκευών ταυτόχρονα (Multipoint) , μαζί με 3 earbuds και 2 γάντζους για να επιλέξετε εσείς ανάλογα για την άνεσή σας. Το BH-112 είναι μικρό και διακριτικό με βάρος μόλις 8 gr. και με πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων για την δικής σας διευκόλυνη.
Για μία μόνο εβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως, από 19.9 στη Special τιμή των 8,9€!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και έπειτα μεταβείτε στα crazy sundays ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...