Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Με κορόιδεψαν στον Ολυμπιακό!

Με σαφές αιχμές κατά της διοίκησης στράφηκε ο Ντάριο Φερνάντες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο a-sports.



O Αργεντίνος μέσος είπε μεταξύ άλλων:

Στην αρχή της σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου έλεγαν ότι χτίζεται μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Ήταν αυτό ένα κίνητρο και για σένα;
«Εγώ υπέγραψα εκεί γιατί μου υποσχέθηκαν ότι χτίζουμε μία δυνατή ομάδα, στόχος της οποίας ήταν να ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα. Ήθελα να συμμετέχω σε αυτό. Ωστόσο, εξ αρχής όλα ήταν περίπλοκα. Θεωρώ λάθος μου που επέλεξα να πάω στον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν μία πολύ κακή επιλογή από μέρους μου».

Πότε συνειδητοποίησες ότι όσα σου είχαν υποσχεθεί δεν θα γίνουν πράξη;

«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση που συνεχώς εξελισσόταν σε χειρότερη. Οι παίκτες άρχισαν να ανησυχούν και να αγχώνονται με ό,τι γινόταν. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο όταν έχεις οικογένεια και παιδιά που πρέπει να συντηρείς. Όταν σου δίνουν υποσχέσεις και σου λένε ψέματα στο πρόσωπο, αρχίζεις να κουράζεσαι. Πραγματικά μας δούλευαν. Είναι κρίμα γιατί οι παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».


Δυστυχώς, βλέπουμε και φέτος στη Β' Εθνική ομάδες να διαλύονται ή να φτάνουν ένα βήμα πριν από αυτό. Εσείς πληρωθήκατε ποτέ;
«Είναι οδυνηρό να μιλάς με συμπαίκτες σου και να γνωρίζεις ότι δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν το νοίκι για το σπίτι που μένουν. Δεν μπορείς να σκεφτείς το ποδόσφαιρο όταν δεν έχεις καν χρήματα για να περάσεις τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, δεν νοιάστηκε κανείς για εμάς. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πόσο κακή ήταν η κατάσταση. Μετά από πολλά χρόνια ως επαγγελματίας ομολογώ ότι δεν συνάντησα ποτέ μου έως τώρα κάτι αντίστοιχο, ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα».

Αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας για τις μέτριες εμφανίσεις που έκανε η ομάδα μέχρι να βγουν στην επιφάνεια τα διάφορα οικονομικά προβλήματα; Έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί που είχατε;

«Θα έλεγα πως ήταν ένας συνδυασμός. Σαφώς κι έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί, όπως και τα οικονομικά προβλήματα που είχε η ομάδα. Ήταν πολύ κακή η οργάνωση και όλοι περίμεναν περισσότερα από εμάς. Ωστόσο, επιμένω σε αυτό που τόνισα και προηγουμένως, δεν γίνεται να παίζεις ποδόσφαιρο και να είσαι συγκεντρωμένος όταν περνάς τόσα. Οι ποδοσφαιριστές ήμασταν τα θύματα αυτής της άσχημης κατάστασης».

Όταν έμαθες το καλοκαίρι πως υπάρχει η προοπτική του Ολυμπιακού Βόλου, τι σκέφτηκες;

«Το είχα δει θετικά γιατί μου είχε λείψει η Ελλάδα. Μιλάμε για μία χώρα που αγαπώ και μου έδωσε πολλά στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου επίσης ήθελε να επιστρέψουμε και θεωρούσα πως είναι μία ευκαιρία για μένα. Θα το απολάμβανα που ξαναγύρισα, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, η Ελλάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Σε αντίθεση με κάποιους, δεν έφυγες αμέσως όταν άρχισε να διαλύεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Γιατί;

«Το έκανα εις ένδειξη σεβασμού προς τους συμπαίκτες μου για όσα περνούσαν. Πραγματικά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος με αρχές. Δεν κάνεις τα πάντα για τα λεφτά. Μακάρι να μπορούσα να διορθώσω τα πάντα, αλλά ήταν πολύ αργά. Όσοι ήταν υπεύθυνοι για την ομάδα έφυγαν και μας άφησαν μόνους μας. Ήταν κρίμα».






Κάνε εγγραφή  στην mybet κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κέρδισε 100% bonus




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...