Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Παιχνίδια εντυπώσεων στο ερυθρόλευκο πτώμα

Είχαμε γράψει πως οι επόμενοι μήνες θα αναλωθούν στην ατέρμονη απόδοση ευθυνών για την κατάντια της ομάδας.
Έτσι με αφορμή την τηλεοπτική εκπομπή του Άστρα ,αθλητικός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μέλη των Austrian Boys επισκέφτηκαν τον κο Τόρη για να αναλάβει τον Ολυμπιακό του χρόνου στην Γ' Εθνική.

Ο κος Τόρης σε συνέντευξή του στην Θεσσαλία ανέφερε πως η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ και το ποδόσφαιρο τελείωσε γι'αυτόν για να επανέλθει ο κος Γαλάτης και με δήλωση του να αναφέρει :

«Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούω και διαβάζω διάφορες δηλώσεις με τις οποίες θα ξεκαρδίζονταν στα γέλια ακόμα και η » φαιδρά πορτοκαλέα »  δηλώνω απερίφραστα τα εξής : Πριν από περίπου μία εβδομάδα, σε φουαγιέ γνωστού ξενοδοχείου του Βόλου ο κ. Τόρης Γεώργιος παρουσία πολλών επωνύμων Βολιωτών επιχειρηματιών έλεγε πως τον συνάντησαν μερικοί οπαδοί των ερυθρόλευκων του Βόλου για να « μιλήσουν  »  για το μέλλον της ομάδος. Τις δηλώσεις του κ. Τόρη Γεώργιου που προανέφερα μπορούν να τις επιβεβαιώσουν αν χρειαστεί πάρα πολλοί ωτακουστές.


Υ.Γ. : Ένας εκ  των συνομιλητών που επισκέφθηκαν το κ. Τόρη ήταν ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου κ. Χουσιάφης Αντώνης»

Το όλο ζήτημα ανέκυψε έτσι ώστε ο δημοσιογράφος να μπορέσει να αποδείξει πως οι οργανωμένοι αλλάζουν απόψεις αφού προ μηνών ανακοίνωση του ΣΦΟΒ είχε καταφερθεί κατά της περσινής διοίκησης Τόρη- Βαρούτσικου.

Τι σημασία αλήθεια έχουν όλα αυτά πέρα από ένα άθλιο παιχνίδι εντυπώσεων πάνω στο ερυθρόλευκο πτώμα της ποδοσφαιρικής ομάδας;
Καμία απολύτως!

Ακόμα και αν μέλη των οργανωμένων πήγαν και παρακάλεσαν οποιοδήποτε επιχειρηματία να αναλάβει είναι αλήθεια μεμπτό ή μήπως θα έπρεπε να ψάξουν την "Αναζήτηση στο VolosFans" μήπως κάποιο club ή κάποια παρέα εξέδωσε κάποτε ανακοίνωση κατά αυτού;
Μήπως να αναζητούσαν και στα χιλιάδες σχόλια αν κάποιοι φίλαθλοι δεν...«γουστάρουν» τον Τόρη;
Tην ίδια στιγμή πάντως στο facebook τα μέλη που χειρίζονται το προφίλ των Austrian Boys εξαπολύουν δριμύτατες λεκτικές επιθέσεις κατά βολιώτικης ιστοσελίδας που διαχειρίζεται ο κος Μάνος Παναγιωτόπουλος...

Ο..."εμφύλιος πόλεμος" συνεχίζεται και κατά την άποψή μας θα κορυφωθεί όταν θα ληφθεί η νομική γνωμοδότηση από την ΕΠΟ για το σε ποια κατηγορία θα παίζει ο Ολυμπιακός του χρόνου και υπό ποίες προϋποθέσεις.....αν βέβαια βρεθεί κάποιος «υπεύθυνος» να πάει να την ζητήσει!











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...