Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αποχώρησε ο Μπέος από συνέντευξη

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε πριν λίγο από την εκπομπή του Χ.Λουκά ενοχλημένος από τις ερωτήσεις του.
Ο πρώην μεγαλομέτοχος έδωσε στους δημοσιογράφους της εκπομπής το μετοχολόγιο και έκανε έναν...λογαριασμό για την φετινή χρονιά.
Όταν άρχισαν οι ερωτήσεις του κυρίου Λουκά ο κος Μπέος αποχώρησε αφού δεν δέχτηκε τις ερωτήσεις που είχαν δώσει οι παλαίμαχοι και οι οργανωμένοι.

Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόλαβε και είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Χρήστου Λουκά στον Άστρα:

 «Υπάρχει για μένα  απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο το οποίο δεν με αφήνει να διοικώ.Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να δίνω συμβουλές ,να βοηθώ οικονομικά την αγαπημένη μου ομάδα.

Εγώ είμαι αυτός που έκανα περήφανους τους πολίτες του Βόλου οδηγόντας την ομάδα της καρδιάς μας στα Ευρωπαικά Κύπελλα.Άρα είναι πολύ λογικό να μου ζητούνε οι σημερινές διοικήσεις να συμβάλλω με ότι μπορώ για την ομάδα μας.Κανένα δημοσιογραφικό σκουπίδι δεν μου το απαγορεύσει αυτό.Θα έχω θέση και άποψη για τα δρώμενα της ομάδας..
Το 2011 στα ταμεία της ΠΑΕ υπήρχαν 780.000 ευρώ και εκλάπησαν 16 ποδοσφαιριστές.Μόνο για τον Γιακούποβιτς είχα προσφορά 350.000 ευρώ.Δικιά μου ήταν η ομάδα.Θα μπορούσα κάλλιστα να σηκώσω τότε το τηλέφωνο να βγάλω τα λεφτά και να πουλήσω τους 12 παίκτες για 1 -1.5 εκατομμύριο.Ούτε θα ρωτούσα κανέναν ,ούτε και θα μου έλεγε κανείς τίποτα.Δικά μου ήταν.Τα άφησα όμως στην ομάδα που αγαπάω αλλά χάθηκαν όλα.
Κάποιοι πούλησαν 15 αυτοκίνητα ΙΧ της ομάδας που τα είχα αγοράσει εγώ!Υπήρχε μέσα στις αποθήκες  του Πανθεσσαλικού υλικό 270.000 ευρώ για να καλυφτούν οι ανάγκες όλων των ομάδων.
Ο Παπαδημητριού πουλήθηκε 7.000 ευρώ στην Ξάνθη...αυτό το έμαθα τώρα.Κάποιοι άνθρωποι τα διέλυσαν όλα.Και κάποιοι άνθρωποι είχαν το θράσος να σηκώσουν πανό για 4 χρόνια μιζέριας.Ξέρετε πόσο κοστίζει τέσσερα χρόνια να κάνεις πρωταθλητισμό στην Β Εθνική.Τα 24 χρόνια της μαύρης εποχής του Ολυμπιακού Βόλου τα ξέχασαν που δεν είχαν κάλτσες.

Ειρωνευόντουσαν τον Καραγιάννη που έλεγε πως η ομάδα θα πάει τραίνο.Τους Καραγιάννη ,Βαρούτσικο ,Τόρη οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί βάλανε λεφτά και χρόνο.Αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στα συμβούλια αυτά τα χρόνια. Επειδή το 2012 ο απατεώνας που ονομάζεται Μποτσιβάλης περίμενε τα λεφτά του ΟΠΑΠ ,χρήματα που ανήκαν στον Ολυμπιακό και μπήκαν στον προσωπικό του λογαριασμό.Τότε ο Καραγιάννης ζήτησε την βοήθειά μου και έγω έκανα ότι νομικά μου επιτρεπόταν.
Πάμε στο "Τώρα ή ποτέ"....Τι νόημα είχε...όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός το καλοκαίρι οι Τόρης Βαρούτσικος είπαν δεν αντέχουμε άλλο .Αυτοί ποτ σηκώναν τα πανό έχουν αγοράσει μία μετοχή να βοηθήσουν τους Γιώργηδες; Πέρασε Μάιος ,Ιούνιος ,επενδυτές ,γωνία μαγαζί φτάσαμε 10-15 Ιουνίου με τίποτα στον ορίζοντα.Βλέποντας πως δεν υπάρχει μέλλον παίρνω μία γενναία απόφαση αντίθετη με τα θέλω της οικογένειάς μου και λέω ή τώρα ή ποτέ αφού είχα την ηθική υποχρέωση να κατεβεί η ομάδα στο πρωτάθλημα.Δεν διανοουμουν πως δεν θα κατέβει η ομάδα.Σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα 50 επιχειρηματίες και ζήτησα την συμβολή της πόλης.Άλλος έπαιρνε διαρκείας ,άλλος έβαλε πινακίδα ,άλλος πήρε μετοχές.Από αυτά τα χρήματα δεν διαχειρίστηκα τίποτα.Όλα πήγαν στον Ολυμπιακό μαζί με αυτά που έδωσα εγώ.

Ο Τικάο ήρθε επί ημερών μου υπέγραψε 2,5 χρόνια συμβόλαιο έπαιξε 1,5 παιχνίδι σηκώθηκε έφυγε πληρωμένος μέχρι τον Νοέμβριο,καταγγείλαμε την σύμβαση κερδίσαμε το δικαστήριο και έκλεισε.Πήγε στην Φιφα ,η ΕΠΟ δεν απάντησε πως η ομάδα αυτή έχει διαλυθεί και έσκασε η υπόθεση ερήμην πέρσι.Με ρώτησαν και τους είπα πως πρέπει να το παλέψουμε στο CAS.Προς τιμή των Γιώργηδων ανέλαβαν τα 60.000 ευρώ του δικαστηρίου.Αυτό έγινε με τον Τικάο.Είχαμε όλοι μας την ελπίδα από την στιγμή που είχε βρει ο παίκτης ομάδα θα δικαιωνόμασταν και ανάλογα κάναμε τον προγραμματισμό.Έρχεται η απόφαση ταφόπλακα 400.000 ευρώ και αντί να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την διοίκηση και να μαζέψουμε τα συμβόλαια μήπως τον Μάρτη γινόταν κάποιος συμβιβασμός.Αντί να συσπειρωθούν όλοι άρχισαν τα "άμπαλοι,άχρηστοι,παραιτηθείτε δώστε τις μετοχές".Πως να κάνουμε την τελευταία προσπάθεια και να έχουμε τον κόσμο να μας βρίζει.

Δεν θα νομιμοποιήσω αυτούς που την μία εβδομάδα σήκωναν πανό "Παπαγιάννη παραιτήσου "και την άλλη εβδομάδα το πανό ανάποδα "Παπαγιάννη μείνε".Δεν θα νομιμοποιήσω τοκογλύφους που ανταλλάσαν επιταγές στις εποχές Παπαγιάννη. Αυτούς τους ηθικούς αυτουργούς δεν τους βλέπω.Καταλαβαίνω τον κόσμο που αγωνιά.Θέλω να πιστεύω πως αύριο στην συνάντηση με τον Ερασιτέχνη να βρεθεί μία λύση.

Οι σύνδεσμοι πρέπει να έχουν γραφεία ,τηλέφωνο,μέλη ,καταστατικό ,εκλογές.Η ΠΑΕ λέει πως πουλήθηκαν 1301 διαρκείας.Από τα γραφεία 315 διαρκείας ,30 ανταποδοτικά και τα υπόλοιπα διατέθηκαν από τους μαλάκες.Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ που έπαιρνα τον έναν ,τον άλλον και παρακαλούσα.Για να ξεκινήσει η ομάδα τον Αύγουστο έπρεπε να πληρωθούν ,40.000 στο ΙΚΑ,57.000 πρόστιμο και δόσεις.
Ένα ταξίδι στην Κρήτη κοστίζει 10.000 ευρώ. Τι τα κάναν τα εκατομμύρια...τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η χορηγία του ΟΠΑΠ εκχωρήθηκαν σε 14 προσφυγές που έχουν διακανονιστεί και μέχρι σήμερα έχουν πάρει 157.000.Από το σύνολο των πινακίδων εισέπραξε η ΠΑΕ 35.000.
Μιλάει η ανακοίνωση για 84 ποδοσφαιριστές.Το 2008-09 24 ποδοσφαιριστές το 09-10 23 ποδοσφαιριστές και η ομάδα έκανε περίπατο.Αυτός που σχεδιάζει δεν θα ρωτήσει τον Τσιτσιρίγκο και τον Πλαγερά.Σε όλα τα παιχνίδια έδρας εκτός από ένα η ομάδα έμπαινε μέσα.
Πάμε τώρα στο μετοχολόγιο...Υπάρχει το όνομα Αχιλλέας Μπέος εδώ...πόσο μαλάκας είμαι που χρηματοδοτώ αυτήν την ομάδα χωρίς να έχω ούτε μία μετοχή και βοήθησα όλους αυτούς που ασχολήθηκαν.Ακόμα και τον Βασιλειάδη έβριζαν.Από τον Σεπτέμβριο μας λένε φύγετε...Θα ήθελα να ευχαριστήσω και αυτούς γιατί με ξενέρωσαν και δεν πρόκειται ούτε στον Ολυμπιακό,ούτε στο γήπεδο να ξαναπώ.Αν θεωρούν κάποιοι πως με ψήφισαν επειδή είναι Ολυμπιακοί ζητάμε συγγνώμη που δεν τους διακαιώσαμε. Αν πάλι με ψήφισαν να κάνω δημοτικό έργο ,τότε δεν απολογούμαι για κάτι.

Τιμάω τον κόσμο ,όχι τους συνδέσμους.Δεν τους αναγνωρίζω.Εμένα δεν με βοήθησε κανένας και δεν ζήτησα ποτέ κάτι από τους οργανωμένους.Τίποτα προσωπικό ,μόνο συντονιζόμασταν για τον Ολυμπιακό Βόλου.Ένας οπαδός έχει υποχρέωση να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του.Εμείς σήμερα είμαστε,αύριο φεύγουμε.37.000 ευρώ πληρώσαμε τον Ιούλιο για τις κροτίδες που πέταξαν. Πάρτους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πόσα διαρκείας πούλησαν.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...