Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Συλλαλητήριο οι οργανωμένοι

Σε συλλαλητήριο καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού οι Austrian Boys και οι Malavetas.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το συλλαλητήριο θα γίνει το Σάββατο,χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν είναι εναντίον κάποιου ή αν υπάρχουν κάποια αιτήματα ,ενώ όπως λέει η ανακοίνωση ,γίνεται για λόγους συσπείρωσης.

Η ανακοίνωση :

«Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζουμε πως για να επέλθει η εξυγίανση της ομάδας μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αυτό δεν μας τρομάζει. Δεν είναι καιρός για μνημόσυνα, αλλά καιρός για να οργανωθεί η επόμενη μέρα της ομάδας μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.

Παροτρύνουμε όλους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου να σταθούν αρωγοί στην νέα προσπάθεια συμμετέχοντας μαζικά στον ερασιτέχνη με την εγγραφή τους. Γιατί ένας δυνατός Ολυμπιακός Βόλου, είναι ένας δυνατός (πολυμελής) Ερασιτέχνης.

Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει μαζικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6-2-2016 στον Αγ. Νικόλαο στις 18:00, το οποίο θα είναι και το πρώτο βήμα συσπείρωσης του κόσμου γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει γνωρίσει χαρές, έχει γνωρίσει και πίκρες και έχει αποδείξει ότι ΠΑΝΤΑ ήταν δίπλα στην ομάδα.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-2-16 Αγ. Νικόλαος στις 18:00

Austrian Boys – Malavetas»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...