Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Εμείς του χρόνου θα γιορτάσουμε...

Ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα εξέδωσαν οι Malavetas.

Διαβάστε την ανακοίνωση όπως ήρθε στην ηλεκτρονική θυρίδα του VolosFans:

«Στη δύσκολη συγκυρία που έχει φτάσει η ομάδα μας είναι ανάγκη να δούμε τα πράγματα με νηφαλιότητα.
Στα πέντε τελευταία χρόνια που η ομάδα μας παλεύει να ανέβει στη SUPERΛΙΓΔΑ (γιατί περί λίγδας πρόκειται), οι τύχες της αφέθηκαν  σε εξωδιοικητικούς παράγοντες και όσοι αγαπάμε την ομάδα είμαστε συνυπεύθυνοι που δεν μπορέσαμε να την περιφρουρήσουμε και να την προστατεύσουμε από αυτούς. Αλλά το πάθημα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα.
Εμείς δεν ασκούμε κριτική για τον σχεδιασμό και τα προπονητικά  πλάνα της ομάδας. Δεν μπορούμε όμως να κρύψουμε την πικρία μας για τους Αθηναίους παραγοντίσκους που πέρασαν από τα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν ξεχνάμε τους χαρτζιλικάκιδες και επαγγελματίες χειροκροτητές , αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ομάδα.
Όποιος επιλέγει να είναι Ολυμπιακός Βόλου, δεν επιλέγει κατηγορία αλλά όλο το ταξίδι από το Κιούπι μέχρι το Λουξεμβούργο.
Καλούμε  τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ως θεματοφύλακας της ιστορίας του συλλόγου να λειτουργήσει με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και να βρει ενδιαφερόμενους που θα αναλάβουν τις τύχες τις ομάδας ώστε να ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο  Ολυμπιακός έχει ξαναβρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις και έχει μπορέσει με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσει.
Του χρόνου ο σύλλογος κλείνει ογδόντα χρόνια ζωής και εμείς θα είμαστε εκεί να τα γιορτάσουμε σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται η ομάδα.
Διοικήσεις, παράγοντες, οπαδοί έρχονται και παρέρχονται. Ο Ολυμπιακός θα παραμένει ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας του Βόλου…»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...