Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Νέα ήττα για Νέους

Νέα ήττα γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ,αυτή την φορά από την Καρδίτσα.
Οι ερυθρόλευκοι με τον Χρήστο Κολομήτρα στον πάγκο τους δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης.

Το ματς ξεκίνησε με τους Ερυθρόλευκους να πιέζουν και να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ από στημένες φάσεις και την κόντρα επίθεση. Στο 9′ ο Μπάσαρι εκτέλεσε φάουλ το οποίο έδιωξε ο Τσιμουράκος με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και στην επαναφορά ο Μπέικος με κεφαλιά ψαράκι ανάγκασε ξανά τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης να εκτιναχθεί και να διώξει τον κίνδυνο, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της αριστερής δοκού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι ,ενώ την ίδια ευκαιρία είχε και ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει με τον Γκουγκούδη να νικιέται δύο φορές από τον πορτιέρο της Αναγέννησης.

Έτσι η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 2 μόλις νίκες ,3 ήττες και 3 ισοπαλίες και 9 βαθμούς ενώ ο πρώτος Αγρ.Αστέρας έχει 18 βαθμούς.

Αναγέννηση Νέων (Τ. Δρόσος): Τσιμουράκος, Κατσιγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Ριζογιάννης (85′ Τσέλιος), Καραμπίνας, Τζερτζελάς (62′ Τσικρίκης), Μ. Κοντός (76′ Τζέλλος), Φακίτσας (41′ Ξανθόπουλος), Παντέρης, Παπαδημητρόπουλος (87′ Κοντέλι), Ξέρρας (57΄Ζάγγος).


Ολυμπιακός Βόλου (Χρ. Κολημήτρας): Σπηλιόπουλος, Ράπτης, Μπάσαρι (76′ Πάτσης), Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Χατζησταμάτης, Καναβός (70′ Χατζηεμανουηλίδης), Γκουγκούδης, Αγγελής (68′ Καλαμίδας), Μπέικος (85′ Ζάχος).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...