Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Για το γόητρο και την φανέλα!(pregame)

Σε ένα παιχνίδι γοήτρου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στις 15:00 στο ΕΑΚ.
Η ομάδα μας έχει ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας σε αντίθεση με τον αντίπαλό του που έχει προκριθεί.
Έτσι οι δύο ομάδες θα παίξουν μόνο για το γόητρο με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μία νίκη ψυχολογίας ενόψη του δύσκολου παιχνιδιού της Δευτέρας με την Καλλιθέα.

Με αλλαγές θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Διαμαντόπουλο ,ενώ θα προφυλαχθούν οι Φερνάντες, Ντεπέτρις και Λεόν.

H αποστολη των ερυθρολεύκων είναι η παρακάτω:
Πολύζος, Γουόρντεν, Αρβανίτης, Καρράς, Ντάσιος, Χρυσοστομίδης, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Τσιάρας, Νάστος, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Αλαμάνης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Νικολόπουλος, Κυζιρίδης, Γκουγκούδης.

Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ θα έχει πολλές αλλαγές αφού η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις , Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης , Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Κούστα.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ ενώ μεμονωμένα θα έρθουν όποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η προϊστορία των συναντήσεων είναι υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σταθόπουλος.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 καλύπτεται τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ ενώ το VolosFans θα βρίσκεται στο ΕΑΚ και θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο τα όσα γίνονται στο παιχνίδι.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...