Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μια ενδεκάδα πιτσιρικάδες...

Στα...«τυφλά» συνεχίζει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η διοίκηση προσπαθεί να «συγκρατήσει» το κύμα των αποχωρήσεων με μοναδικό εμφανή σκοπό την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Και ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει οι Ορέστης Νικολόπουλος, Ντιέγκο Λεόν, Έρικ Γουόρντεν, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Δημήτρης Καραμανλής, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Στρατηλάτης , Χιντζίδης ,Ντάσιος που ψάχνουν να βρουν ομάδα,αλλά και ο Νικολιάς που ,όπως αποκλειστικά το VolosFans έγραψε, έχει πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αυτή την στιγμή υπάρχει μια δωδεκάδα παικτών των οποίων η παραμονή ,εκτός απροόπτου θεωρείται σίγουρη.Πρόκειται για τους Τάσο Δασκαλάκη, Τάσο Χρυσοστομίδη, Δημήτρη Αρβανίτη, Γρηγόρη Κυζιρίδη, Κώστα Αλαμάνη, Φίλιππο Σκοπελίτη, Σταύρο Παναγιώτου, Στέφανο Πολύζο, Αλέξανδρο Ζέρη, Σταμάτη Καρρά, Νίκο Μπουτζίκο και Δημήτρη Κεσίδη.

Γκουγκούδης ,Διαμαντόπουλος, Νάστος ,Φερντάντεζ και Τσιάρας είναι η..."πεντάδα" παικτών των οποίων η παραμονή ακόμα....«παίζεται».

Δεδομένου των παραπάνω ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τουλάχιστον πέντε παίκτες από την ομάδα Νέων ,ενώ αν αποχωρήσουν και κάποιοι από την..."πεντάδα" ,τότε ο αριθμός των....προβιβασμένων μικρών θα ανεβεί ακόμα και στους...εννέα παίκτες.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση προσπαθεί να βρει και προπονητή στα...μέτρα του χαμηλού μπάτζετ που διαθέτει με ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου να έχουν ήδη ακουστεί.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...