Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Να πέσουμε στην Γάμα!

Με μία καταγγελτική ανακοίνωση ο ΣΒΟΦ καλεί την διοίκηση του Ολυμπιακού να εξυγιάνει την ομάδα μέσω της Γ Εθνικής.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Καταγγέλουμε τους υπεύθυνους της φετινής ποδοσφαιρικής τραγωδίας της ομάδας μας. Τιμούμε και σεβόμαστε όλους τους διοικητικούς που έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα τέσσερα δύστυχα χρόνια από Δ. Καραγιάννη και μετά. Όλοι μάτωσαν, ξεζουμίσθηκαν, επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα.

Ευχαριστούμε τους 40 φετινούς χορηγούς μας και τα άτομα της Διοίκησης που κάλυψαν ένα μπάτζετ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μαζί με τα 1600 ματωμένα διαρκείας, είχαμε φέτος από τα πιο μεγάλα μπάτζετ.

Δυστυχώς η αποτυχημένη συνταγή των 3 τελευταίων ετών συνεχίσθηκε και για τέταρτη χρονιά, δηλαδή φέτος, με τους ίδιους ανθρώπους να διαχειρίζονται τα ματωμένα χρήματα Διοικητικών, χορηγών και κόσμου και να μας φέρνουνε παίκτες άγνωστης προέλευσης (πιθανώς Αμαζονίου), παλαίμαχους ξυλοκόπους και άμπαλους. Κάθε χρόνο αποχτούσαμε 25 παίκτες Μ.Ο. και όλα τα λεφτά πήγαιναν στην θάλασσα. Δεν κάνουμε ανέξοδη κριτική όπως κάποιος αποτυχημένος και άνεργος δημοσιογράφος εξ’ Αθηνών που δεν μιλάει ακόμα καλά τα ελληνικά.

Πονάμε και λυπούμαστε τους ανθρώπους της Διοίκησης που εκτίθενται και προδίδονται από τους εξωδιοικητικούς.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα σε αυτό το σημείο που έφθασε η ομάδα μας.

Ούτε ένα ευρώ στον Τικάο που έπαιξε 1,5 λεπτό, ούτε ένα ευρώ σ’ όλες τις αποτυχημένες φετινές μεταγραφές, ούτε ένα ευρώ στους περσινούς Μπαρμπαγιαλούσηδες και η ομάδα να πέσει αγωνιστικά στη Γ΄ Εθνική και να εξυγιανθεί οικονομικά. Να απογαλακτιστούμε από τις αμαρτίες και τα πρόσωπα του 2010-11 και να κοιτάξουμε μπροστά. Θα ταλαιπωρηθούμε σίγουρα αλλά θα τον βρούμε τον δρόμο μας.

Ολυμπιακός είμαστε, η πιο μεγάλη επαρχιακή δύναμη με προίκα τους 17.000 οπαδούς μας στο Πανθεσσαλικό σε αγώνα Β΄ Εθνικής, οι 5.000 στου Χαριλάου, οι 3.500 στην Κατερίνη, οι 5.000 στο Περιστέρι.

Ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στο γήπεδο.

Και αυτοί που απέμειναν σήμερα είναι πολλοί, περισσότεροι από τους οπαδούς του Πλατανιά, Καλλονής, Λεβαδειακού, Βέρροιας, Τρίπολης, Πανθρακικού, Ξάνθης, Πανιωνίου και Παναιτωλικού, δηλαδή από τις μισές ομάδες της Super League. Ποια ομάδα από αυτές έχει 1.600 διαρκείας;

Τέλος, μη διανοηθούνε μέτοχοι, Ερασιτέχνης, εξωδιοικητικοί, να παίξουνε με το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας. Μην ξεχνάνε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού για την ομάδα, έκαψε την πόλη του με χιλιάδες κόσμο στις πορείες και διαδηλώσεις.

Την οργή μας και τον θυμό μας θα τα βρούνε μπροστά τους.

Τέλος, ευχόμαστε σ’ όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...