Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Το τρίο της...αποτυχίας!

Ευθεία επίθεση σε εξωθεσμικούς διοικητικούς παράγοντες κάνει με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.
Ο σύνδεσμος ,εμμέσως πλην σαφώς ,επιτίθεται στο περιβάλλον του Δημαρχείου το οποίο μάλιστα καλεί να απομακρυνθεί από την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:


«Δεν ζητάμε και δεν απαιτούμε από τους εξωθεσμικούς και εξωδιοικητικούς που κάνουνε κουμάντο στον Ολυμπιακό, να κάνουνε απεργία πείνας για τις τραγικές αποτυχημένες επιλογές τους, για τα μεταγραφικά και προπονητικά εγκλήματα που απαξίωσαν και μίκρυναν την ομάδα τα τελευταία αυτά 4 χρόνια. Δεν τους ζητάμε ούτε να αυτοκτονήσουνε, απλά να απολογηθούνε πρώτα στις Διοικήσεις, στους χορηγούς, στους μετόχους και στον κόσμο. Αν φοράνε παντελόνια να βρούνε έναν τρόπο να ζητήσουνε συγνώμη. Και αν δεν μπορούνε να το κάνουνε, να σιωπήσουνε και να φύγουνε από τον Ολυμπιακό. 
Τί έγινε με το Δ. Καραγιάννη δύο χρόνια που ξεζουμίσθηκε και πήγε στην ξενιτιά για να ξεχάσει;
Τί έγινε με τους Γιώργηδες που μάτωσαν και τους κατηγορούσανε για βαρκάρηδες σε υπερωκεάνια;
Τί έγινε φέτος με τους Διοικούντες που τους αρμέγουνε με μηνιάτικο και τους βάζουνε να φαίνονται στις ανακοινώσεις που δεν γνωρίζουν καν το περιεχόμενο;
Τί έγινε με τους 40 χορηγούς που τους στραμπούληξαν τα χέρια;
Εμείς, στον ΣΦΟΒ ορκιζόμαστε ότι την ποδοσφαιρική τρόικα με τον χονδρό τον άμπαλο, τον γκαβό μάνατζερ και τον αποτυχημένο δημοσιογράφο της σχολής «Αγγουρίδη» στα Πατήσια, θα τους διώξουμε από τον Βόλο με συνταγή «Πανθήρων» από τη Νέα Σμύρνη. Μετά τις γιορτές κατεβαίνουμε στην Αθήνα για κάποια σεμινάρια από Νεοσμυρνιώτες που βρήκανε την υγειά τους και την ησυχία τους.
Το τρίο αυτό είναι ποδοσφαιρικά επικίνδυνο. Δηλώσεις τύπου ότι, οι Ντινόπουλος, Δεινόπαπας θα παίξουνε στην Εθνική Ελλάδος, ο Ιντζίδης αυτός ο παικταράς θα βάλει 5 γκολ σε στημένες φάσεις, ο Φερνάντεζ ηγέτης, ο Ντεπέτρις μέσα από τα χερια του Αστέρα Τρίπολης και άλλα πολλά, δείχνουνε ότι οι άνθρωποι, όχι μόνο είναι άμπαλοι, αλλά και επικίνδυνοι.
Καλούμε όλα τα παιδιά και τα συντρόφια από τους άλλους Συνδέσμους, που δώσαμε αγώνες, πορείες, διαδηλώσεις, που χάσαμε το χαμόγελο από τα χείλη μας, που μας έκοψαν το ποδόσφαιρο, να συστρατευτούμε για ένα κοινό σκοπό, να φύγουνε από τον Βόλο και τον Ολυμπιακό οι αποτυχημένοι και επικίνδυνοι.
Καλούμε τους Austrian, Μαλαβέτας, Ματσαγγίτες, Vatos Locos, Red Eagles, την Κόκκινη Ν. Ιωνία, σε αγώνα διαρκείας για να ανοίξει ο δρόμος για τους επενδυτές και την εξυγίανση.
Και δεν θα είμαστε αχάριστοι.
Κάποια στιγμή θα τους καλέσουμε να κάνουνε αυτό που μπορούνε  μόνο, δηλαδή να μας κάνουνε γιορτές με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, Καρράδες και Πάολες, σαμπάνιες, παΐδια και «κλοτσίδια».
Και μιας κι έρχεται ο νέος χρόνος να μας πει κάποιος για τις  πράξεις και τους κοριούς του 2010-11 γιατί την πλήρωσε η ομάδα μας, η πόλη μας και ο κόσμος;
Γιατί δεν έγιναν κινήσεις για να μην συμπαρασυρθούμε όλοι μας στον βυθό του Παγασητικού και ποιός έφταιγε τελικά;
Τέλος ευχόμαστε Καλή Χρονιά.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Υ.Γ. Ο ΣΦΟΒ για τις μέρες αυτές από κάποια ρούχα που μαζέψαμε για φτωχές οικόγενειες, μας περισσέψαν κάποια παντελόνια για άμπαλους, άφιλους και αχάριστους.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...