Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Κρυφτείτε στα λαγούμια σας...

Απάντηση σε δημοσίευμα ιστοσελίδας μέσω ανακοίνωσης εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.
Η διοίκηση του ΣΒΟΦ ουσιαστικά απάντησε στο δημοσίευμα του volosday το οποίο διαχειρίζεται ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κάποιοι αμετανόητοι ψετοολυμπιακοί και ψευτοβολιώτες, κάποιοι κολλητοί και φιλαράκια με γκαβούς μάνατζερ, κάποια άνεργα και υποταγμένα «σκυλάκια» στα άμπαλα αφεντικά τους, ξαναχτύπησαν προκαλώντας τη νοημοσύνη μας και τον πόνο μας.
Το κακό δεν είναι να μη μιλάς καλά τα Ελληνικά, αλλά να μην καταλαβαίνεις τα Ελληνικά.
Γράψαμε πριν λίγες μέρες: Τιμάμε και σεβόμαστε όλους τους Διοικητικούς που έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα τέσσερα τελευταία δύστυχα χρόνια από Δ. Καραγιάννη και μετά. Όλοι τους μάτωσαν, ξεζουμίσθηκαν και επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα.
Ευχαριστούμε για φέτος τους 40 χορηγούς μας και τα μέλη της σημερινής Διοίκησης που μάτωσαν και αυτοί, και ότι πονάμε και λυπούμαστε τους ανθρώπους της Διοίκησης που εκτέθηκαν και προδόθηκαν από τις επιλογές των προπονητών, μάνατζερ και εξωδιοικητικών.
Δηλαδή ο  κόσμος δεν τα έχει με τη Διοίκηση αλλά με αυτούς που στα τέσσερα αυτά χρόνια έφεραν 84 παίκτες στο 95% ανίκανους και ανάξιους, και επειδή δεν υπάρχει παληκαριά και λεβεντιά να βγούνε κάποιοι μπροστά και να αναγνωρίσουνε τα λάθη τους, τις λάθος επιλογές τους και ότι δεν μπορούνε 4 χρόνια τώρα να στήσουνε μια ομάδα δυνατή, και να ζητήσουνε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, από τους χορηγούς και από τους Διοικητικούς, τότε είναι προτιμότερο να σιωπήσουνε και να περιμένουν το μεγάλο ξέσπασμα. 
Διότι σε λίγο καιρό έρχεται το ματς Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ. Δεν μαντεύουμε το σκορ αλλά να είστε έτοιμοι να τρέξετε να κρυφτείτε στα λαγούμια σας, και στα χωριά σας.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Διαβάστε το άρθρο στο οποίο απαντάει ο ΣΦΟΒ .....ΕΔΩ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...