Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Πέταξε λευκή πετσέτα!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας την χειρότερη ίσως φετινή του εμφάνιση ,έχασε δίκαια στην Καλλιθέα και αποχαιρέτισε κάθε ελπίδα για κάτι καλό την φετινή χρονιά.
Οι αποχωρήσεις παικτών , τα οικονομικά αδιέξοδα και η συζήτηση που γίνεται στο παρασκήνιο για το μέλλον της ομάδας φαίνεται πως επηρεάζει και αγωνιστικά την ομάδα.
Διαφορετικά δεν εξηγείται το φάντασμα με τα ερυθρόλευκα χωρίς μία τελική προσπάθεια που είδαμε στο Ελ Πάσο.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να φροντίσουν να μην κινδυνέψουν αγωνιστικά ,ενώ στο παρασκήνιο οι διοικητικές εξελίξεις «τρέχουν» και ίσως μέσα στις γιορτές να λάβουν την μορφή....χιονοστιβάδας.




O Σούλης κατέβασε την ομάδα με πορτιέρο τον Δασκαλάκη ενώ στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Καρράς , Ντάσιος ,Αρβανίτης ,Μπουτζίκος.Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Τσιάρας και Νάστος με τον Φερνάντες να παίζει πασπαρτού στο κέντρο και τους Γκουγκούδη και Ντεπέτρις να είναι στα εξτρέμ.Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γουόρντεν.

Ο Ολυμπιακός στο α ημίχρονο ήταν κακός.Ο ρόλος του στο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά παθητικός και η μόνη φάση που δημιούργησε στο πρώτο 35λεπτο ήταν το μπάσιμο του Γουόρντεν στο 8' και η καθαρή ανατροπή του μέσα στην περιοχή.
Από την άλλη η Καλλιθέα με έναν δραστήριο Μασένα ταλαιπωρούσε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και είχε ευκαιριούλες να κάνει το γκολ με αποκορύφωμα την κεφαλιά του στο 32'.
Από εκεί και πέρα είχαμε ένα παιχνίδι σκληρό με πολλά νεύρα και συχνές συρράξεις μεταξύ των παικτών με την Καλλιθέα να κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις και ο Στρατηλάτης να αποκρούει σωτήρια.

Το β΄μέρος άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο.Τεράστια δυστοκία στην ανάπτυξη για την ομάδα μας, πολλές λανθασμένες πάσες και συνεχόμενα λάθη.Από την άλλη η Καλλιθέα δεν ήταν καλύτερη ,αλλά έκανε που και που κάποια επιθετική προσπάθεια με περισσότερη φαντασία.

Στο 52΄ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία όταν η ενέργεια του Τσιάρα έβγαλε τον Γουόρντεν στα πλάγια,αυτός έκανε την σέντρα προς το κεφάλι του Ντεπέτρις ο οποίος έβγαλε έξυπνη ασίστ προς τον Γκουγκούδη που όμως δίστασε και ο Κατσούλης τον πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του απομακρύνοντας την μπάλα.

Η είσοδος του Νικολιά έδωσε μία μικρή κινητικότητα στις πτέρυγες ,αλλά η επίθεση του Ολυμπιακού ήταν φανερά αποκομμένη στον άξονα αφού κανένας από τους τρεις παίκτες που έπαιζαν στα χαφ δεν σύγκλιναν πάνω από το κέντρο για να μοιράσουν κάποια «μπάλα». 

Έτσι μοιραία το μοναδικό που περίμενε κάποιος από το παιχνίδι ήταν ο ένας βαθμός της ισοπαλίας που θα θεωρούταν επιτυχία.

Ο Στρατηλάτης χρειάστηκε να κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή απόκρουση ακριβώς πριν η Καλλιθέα πετύχει το γκολ στο 84' με ένα γυριστό του Φράγκου το οποίο ο πορτιέρο δεν το περίμενε.

Μπορεί η ομάδα μας να δέχτηκε το γκολ για ακόμα μια φορά στο τελευταίο πεντάλεπτο ,αλλά οι ερυθρόλευκοι με την εμφάνισή τους δεν δικαιούταν τίποτα περισσότερο από αυτό που πήραν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Καρράς (87'Αλαμάνης), Ντάσιος, Γκουγκούδης (52' Νικολιάς), Μπουτζίκος, Νάστος, Τσιάρας (79' Κυζιρίδης), Φερνάντεζ, Ντεπέτρις, Γουόρντεν


Καλλιθέα:Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Μπούζας (59' Φράγκος), Γκίνη (67' Σταύρου), Μπέλης, Αρναρέλλης, Μασένα (64' Τσίπρας)




Κάρτες: 
  41’ Γκίνης , 67' Φράγκος, 82' Νόνης - 41’ Ντεπέτρις, 50' Καρράς, 62΄Νάστος

Μας άρεσε.... 
Ο Στρατηλάτης στάθηκε έως ενός σημείου στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν μας άρεσε...
Οι ντεφορμέ Φερνάντες και Ντεπέτρις παίκτες βαρόμετρο που δεν προσέφεραν τίποτα.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Ανούσος έκλεισε τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι στον Γουόρντεν στο 8' το οποίο έγινε μπροστά του.
Στην σύρραξη του 41' λεπτού ο Γκίνης έπρεπε να αποβληθεί.Παρά ταύτα ο ρέφερι επέλεξε να δώσει...«ζυγισμένες» δύο κίτρινες κάρτες.
Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΘέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Καλλιθέα για τη νίκη της. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά πολλές φορές κερδίζει αυτός που είναι πιο έξυπνος ή που στήνεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο τακτικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα, που από την μέση και μπροστά έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Καλλιθέας θεωρώ ότι υπάρχει μια φάση με τον Γουόρντεν που κρίνει το παιχνίδι γιατί θεωρώ ότι είναι πέναλτι. Αν δινόταν θα έμεναν με 10 παίκτες και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί αν εξελιχτεί το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι η Καλλιθέα θα ψάξει το γκολ στη αντεπίθεση  με τους γρήγορους παίκτες που έχει. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε αρκετά μακριά  από την περιοχή μας τους παίκτες της Καλλιθέας και προσπαθήσαμε να βγούμε κι εμείς από τα καρέ μας. Έγινε  αυτή η φάση το σουτ απ έξω και έτσι κέρδισε η Καλλιθέα. Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί  βάλανε τα πόδια τους δώσανε μάχες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.».

Καραδήμος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μια μεγάλη νίκη σήμερα ανάμεσα σε δυο ομάδες ιστορικές. Η ένταση και τα νεύρα είναι μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές. Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε πολλές τελικές, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, δικαιούμασταν ένα παραπάνω γκολ, μεστό παιχνίδι με υπομονή απέναντι σε έναν αντίπαλο καλά οργανωμένο με έμπειρα παιδιά. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ, εμείς είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές αλλά η ομάδα έχει πάθος και τα παιδιά τα δίνουν όλα για την ομάδα. Πρεσάραμε ψηλά δώσαμε μάχες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Βόλο γιατί είναι μια καλή ομάδα.»





Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 250 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας.
  • Ανάμεσά τους και 30 φίλοι της ομάδας μας που δεν ήρθαν οργανωμένα.
  • Με καθυστέρηση 5 λεπτών άρχισε το παιχνίδι.
  • «Τι να ρωτήσω τον ΟΤΕ;Αφού ήταν πεντακάθαρο πέναλτι» ,έλεγε ο Σούλης για την φάση του 8'.
  • 300 παιχνίδια συμπλήρωσε ο Αρβανίτης στις εθνικές κατηγορίες.
  • Με τον Καρρά τα είχε ο Σούλης στην φάση του γκολ της Καλλιθέας.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...