Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η γιορτή του Ολυμπιακού!

Το βράδυ της Παρασκευής 18/12, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει!
Πραγματοποιεί την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου στις 21.30, στο κέντρο "Παράλιο" στον Άναυρο και η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του σωματείου, τους αθλητές, τους γονείς και συγγενείς τους, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, βόλεϊ, άρση βαρών, πάλη, τζούντο) ώστε να δώσουν το "παρών".

Η παρουσία στην εκδήλωση αποτελεί σημαντική βοήθεια προς τη διοίκηση, τόσο ηθική όσο και οικονομική, ενώ παράλληλα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών του συλλόγου. 

Η τιμή της κάρτας είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά, τα αναψυκτικά και τα νερά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του κέντρου.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...