Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκάθαρες θέσεις και σεβασμό


Να...προλάβουν τις διοικητικές εξελίξεις προσπαθούν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys.
H ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:


«Είναι αλήθεια ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής μας έχει στενοχωρήσει όλους και σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν με βάση τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς. Παρόλα αυτά, επειδή εμείς σεβόμαστε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή και επειδή είναι πάγια τακτική μας να μην κάνουμε κριτική για αγωνιστικά θέματα στη μέση της περιόδου, δεν θα εκφράσουμε αυτή τη στιγμή περισσότερα πράγματα για το αγωνιστικό κομμάτι.

Όμως, δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς μπροστά σε μια περίεργη περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σε ένα αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στη πόλη του Βόλου σχετικά με την ομάδα μας. Πολλές πρόσφατες διαρροές και πολλά υπονοούμενα από ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο και εκφράζουν τον Ολυμπιακό Βόλου ή υποτίθεται κάνουν ρεπορτάζ της ομάδας, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.

Όσοι λοιπόν σήμερα έχουν στα χέρια τους την τύχη του Ολυμπιακού Βόλου ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ την κατάσταση. Έχουν υποχρέωση απέναντι στο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να βγούνε δημόσια και να πούνε τι  σκέφτονται και τι σκοπεύουν ξεκάθαρα να κάνουν για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Εμείς ως οργανωμένοι οπαδοί και εκφράζοντας μεγάλη μερίδα του κόσμου, ζητάμε δύο μόνο πράγματα. Πρώτον, διαφάνεια και ξεκάθαρες θέσεις πάνω σε όλα τα ζητήματα και δεύτερον και κυριότερο να μην διανοηθεί κανείς να παίξει με το όνομα της ομάδας. Πρέπει επίσης να δοθεί ένα τέλος στις μεγαλοστομίες, στα επικοινωνιακά σλόγκαν και στα υπονοούμενα.
Να ξέρουν όλοι, ότι ο κουρασμένος και απογοητευμένος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή και έτοιμος να αντιδράσει δυναμικά σε περίπτωση που εμφανιστούν σενάρια που θα δυσφημίσουν το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.  
Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ελπίζουμε όλοι να λειτουργήσουν με σεβασμό απέναντι στο όνομα, την ιστορία και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.»

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...