Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Το ιστορικό της υπόθεσης Τικάο

Το ερώτημα πολλών ερυθρόλευκων φιλάθλων μετά την απόφαση-βόμβα του CAS είναι το "ποιος φταίει".
Το VolosFans κάνει μία σύντομη ιστορική αναδρομή στα γεγονότα.

Ο Τικάο Κάρλος Αουγκούστο Μπερτόλντι ήρθε στο Βόλο το Γενάρη του 2011 και αγωνίστηκε μόνο σε 4 ματς (συνολικά 132 λεπτά): 1) Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Π.  (45′ λεπτά)
2) Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός  (11′λεπτά), 
3) Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου (45 λεπτά)
4) Άρης – Ολυμπιακός Βολου (7′λεπτά ) 
5) Ολυμπιακός Β.- Κέρκυρα 1-2 (24 λεπτά) 

Τον Ιούνιο του 2011 αποχώρησε από τον Ολυμπιακό όταν άρχιζαν οι περιπέτειες της ομάδας απέναντι στην συμμορία των Γερουλάνου και Παπανδρέου.

Ο Ολυμπιακές  αρχικά  είχε  καταγγείλει  τον παίκτη   για  εγκατάλειψη  της ομάδας και η ΕΠΟ προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ,αφού έφυγε από τις προπονήσεις χωρίς προειδοποίηση τον Αύγουστο και μετά την διάλυση της ομάδας  αλλά ο εκπρόσωπος του κατέθεσε προσφυγή στην FIFA διεκδικώντας όχι μόνο τα 30.000 ευρώ που δικαιούταν ο παίκτης σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν είχε διακόψει το συμβόλαιό του,αλλά και επιπλέον χρήματα ως ληξιπρόθεσμα οφέλη.

H FIFA απέστειλε τα επίσημα έγγραφα της προσφυγής στην ΠΑΕ που ουσιαστικά υπολειτουργούσε  και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία εκπροσώπηση στην υπόθεση η οποία κερδήθηκε ερήμην.

Το επόμενο χρόνο από την στιγμή που η ΠΑΕ δεν τακτοποίησε πρωτόδικα την οφειλή ήρθε νέα προσφυγή με σχεδόν διπλάσιο ποσό από το αρχικό.

Ουσιαστικά στον αποτυχημένο ποδοσφαιριστή ο οποίος μετέπειτα αγωνίστηκε στην Κίνα και σήμερα είναι άνεργος επιδικάστηκε ποσό 15πλάσιο από αυτό που δούλεψε αφού θα πληρωθεί με 2.969 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής με τα ερυθρόλευκα!





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις της που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...