Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτισμικό σοκ!

Όταν ένας παίκτης της Primera Αργεντινής  αντικρίζει τέτοιες συνθήκες η μοναδική λέξη που μπορεί αν αντιστοιχεί σε αυτό που νιώθει είναι το...σοκ.
Το φιλικό με τον Πύρασσο πέρασε ασφαλώς σε δεύτερη μοίρα αφού η είδηση ήταν το βλέμμα του Ντεπετρίς όταν αντίκρισε την μέλλουσα ομάδα του να αγωνίζεται στο «χωράφι» της Νέας Αγχιάλου και το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων των παικτών του Πυράσσου.

Όταν όμως μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει βλέψεις και οργάνωση...τουλάχιστον  Σούπερ Λίγκας ,είναι λάθος να διοργανόνται φιλικά υπό τέτοιες συνθήκες.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 60 ΄όταν ο Ντιέγκο Λεόν εκνευρισμένος από τα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών της Νέας Αγχιάλου «έβγαλε» νοκ άουτ τον Μπόρα και ακολούθησε σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων.

Εντύπωση προκάλεσαν εξαρχής τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών της Νέας Αγχιάλου την στιγμή που μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών «ανδρώθηκαν» ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος μέσοεπιθετικός Ντεπέτρις βρέθηκε στις κερκίδες της Νέας Αγχιάλου και ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με πορτιέρο τον Δασκαλάκη , ντούετο στην άμυνα τους Νικολόπουλο και Καραμανλή , ακραίους αμυντικούς τους Μπουτζίκο και Καρρά , στα κεντρικά χαφ τους Τσιάρα και Κεσίδη , πιο μπροστά τους τον Κυζιρίδη ενώ στα πλάγια χαφ τους Σκοπελίτη και Τσιλιγκίρη με μοναδικό προωθημένο τον Αλαμάνη.

Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και με καιρικές συνθήκες δύσκολες ,εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην Αγχίαλο.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε ουσιαστικά στο 24΄όταν ο Τσιλιγγίρης εκτέλεσε το κόρνερ , ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο πορτιέρο του Πυράσσου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Από στημένη φάση ήρθε και η επόμενη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού όταν ο Τσιλιγγίρης και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Αλαμάνης δεν κατάφερε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Τσιλιγκίρης ο οποίος ήταν ο MVP του α' ημιχρόνου ,απείλησε και πάλι την εστία του Χαλάτση στο 40' ενώ πολύ ορεξάτος ήταν και ο Κυζιρίδης ο οποίος επέστρεψε στις δραστηριότητες της ομάδας μετά από δύο εβδομάδες.

Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρέταξε πιο...ενδεκαδάτη ομάδα με τους Λεόν ,Χιντζίδη και Φερνάντες να δείχνουν την κλάση τους.

Η ομάδα μας μονοπόλησε την κυκλοφορία της μπάλας με το παιχνίδι να διακόπτεται άδοξα 30 λεπτά πριν την λήξη του μετά από την σύμφωνη γνώμη του επιτελείου της ομάδας μας.

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης (24' Χρυσοστομίδης) (46' Στρατηλάτης ),Μπουτζίκος (46' Χιντζίδης), Νικολόπουλος, Καραμανλής (46' Αρβανίτης), Καρράς (46' Γκουγκούδης) , Τσιάρας (46' Ζέρης), Αλαμάνης(46' Διαμαντόπουλος ), Κυζιρίδης (46' Λεόν) ,Σκοπελίτης (46΄Μοράν) , Τσιλιγκίρης ,Κεσίδης (46' Φερνάντεζ)

Πύρασσος: Χαλάτσης ,Κουρτέλης , Βαγγελάς , Καψιώτης ,Τσουρέλης, Ανακασιώτης ,Μπόρας, Κουτέρης , Καραλόπουλος , Κοντοβάς ,Μαλακασιώτης




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...