Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σενάριο για Αθεβέντο!

Σενάριο για Αργεντίνο διεθνή έχει κυκλοφορήσει στον Βόλο τις τελευταίες ώρες...
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πληροφορία ,η οποία πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί , ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στον Βόλο και να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Walter Acevedo.

Ο 29 μέσος από το Jan Husto του Μπουένος Άιρες αγωνίζεται σαν αριστερό χαφ ,αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Πρόκειται για μία τεράστια για τα δεδομένα της Β΄Εθνικής μεταγραφή ,εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί,αφού ο πρώην παίκτης της Defensa , της Tigres αλλά και της Ρεάλ Σαραγόσα , είναι διεθνής όχι μόνο με την U 20 της χώρας του ,αλλά και με την εθνική ανδρών καθώς κλήθηκε το 2010 και αγωνίστηκε με αντίπαλο την Τζαμάικα.

Mέχρι το τέλος του Αυγούστου ο El Toro ,όπως είναι το παρατσούκλι του , αγωνίζονταν με την Defensa στην Primera της Αργεντινής με την οποία έκανε 15 συμμετοχές.Τελευταίος του αγώνας μάλιστα ήταν στις 16 Αυγούστου με αντίπαλο την Olimpo.

Ο Ελ Τόρο άρχισε την μεγάλη του καριέρα από την San Lorenzo με την οποία το 2006 είχε 26 συμμετοχές και το 2007-08 ,21 συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά έκανε το πρώτο ευρωπαϊκό...βήμα στην Μέταλιστ με την οποία έφτασε στο Κύπελλο UEFA με 23 συνολικά συμμετοχές.Την επόμενη χρονιά γύρισε στην πατρίδα για τα χρώματα της Indiepetiente με την οποία σε 32 ματς σημείωσε ένα γκολ στην Primera ενώ το 2010 πήρε μεταγραφή για την River Plate (25 συμμετοχές).Ακολούθησε η περίφημη χρονιά στην Banfield όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον ξεχώρισε και τον κάλεσε στην εθνική ανδρών για να επιστρέψει το 12-13 στην River Plate.

H δεύτερη ευρωπαική απόπειρα ήρθε στα μέσα του 13 όταν καθιερώθηκε με την Real Zaragosa στην Secunda της Ισπανίας.(19 συμμετοχές , 1 γκολ , 2 ασίστ) για να επιστρέψει στην χώρα του για την Τίγκρε και έπειτα για την Defensa.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...