Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

Σκάνδαλο μεγατόνων ανάλογο με αυτό της αυθαίρετης ηλεκτροδότησης του οικισμού Ρομά που αποκαλύφτηκε προ έτους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης αποκαλύπτεται για μία ακόμα φορά!
Αυτήν την φορά το σκάνδαλο παράνομης ηλεκτροδότησης,αλλά και υδροδότησης αφορά ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,εδώ και χρόνια, ο Δήμος Βόλου παράτυπα και αυθαίρετα πληρώνει τους λογαριασμούς της ηλεκτρικής εγκατάστασης της ΔΕΗ ,αλλά του νερού ενός ολόκληρου πολεοδομικού τετραγώνου ,το οποίο εκμεταλλεύεται ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο.

Το συγκεκριμένο πολεοδομικό τετράγωνο στεγάζει το γήπεδο του σωματείου, γραφεία του Ερασιτέχνη , οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και γραφεία συνδέσμου φιλάθλων.

Επί ετών σε όλους του βολιώτες είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο σωματείο φέρεται ως ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων.Πάρα ταύτα  ο Δήμος Βόλου πληρώνει παράνομα και παράτυπα νερό και ηλεκτρισμό όλων των παραπάνω εγκαταστάσεων.

Το ποσό το οποίο πλήρωνε ο Δήμος ,δηλαδή οι ΔΗΜΟΤΕΣ του Βόλου ,ανέρχεται πάνω από 300.000 ευρώ τον χρόνο.

Το θράσος όμως κάποιων δεν σταματάει εκεί....Οι ιθύνοντες του σωματείου εμφάνισαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στον Δήμο Βόλου και ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει τίποτα παράτυπο στο να πληρώνουν οι δημότες της πόλης το ρεύμα και το νερό ,όχι μόνο του γηπέδου ,αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού και των γραφείων που ανα καιρούς στέγαζαν διαφόρους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας.

Το θέμα πάντως δεν είναι μόνο πολιτικό ,αφού εφόσον αυτό ισχύει στον βαθμό που πληροφορούμαστε, πρόκειται για μία επί ετών μεροληπτική και άνιση αντιμετώπιση συγκεκριμένου σωματείου από τον πολιτικό κόσμο της πόλης ,την στιγμή που όταν το Κράτος αφάνιζε την μεγάλη ομάδα του Νομού,αυτός παρέμενε αδιάφορος.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι δημότες της πόλης επί ετών επιβαρύνονται με έξοδα φορέων που μόνο με τον αθλητισμό δεν έχουν σχέση... 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...