Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Είμαστε σε ετοιμότητα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα.
Η ανακοίνωση:

"Είναι αλήθεια ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνουμε υπομονή και δεν έχουμε παρέμβει για να εκφράσουμε τις απόψεις μας απέναντι στο κλίμα που αιωρείται εδώ και κάποιες ημέρες στη πόλη του Βόλου σχετικά με την ομάδα μας.
Ελπίζουμε, αυτήν την υπομονή  να μην την αντιλαμβάνονται κάποιοι ως αδυναμία, γιατί γνωρίζουν όλοι καλά πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος.
Παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου …και να ξέρουν όλοι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή και για ΠΑΝΤΑ. Σκέψεις και μαϊμουδίσια σενάρια για μια «νέα» δήθεν ομάδα στη πόλη του Βόλου, στις πλάτες όμως του Ολυμπιακού Βόλου όχι μόνο δεν μας αφορούν καθόλου αλλά παράλληλα τα θεωρούμε προσβλητικά απέναντι στην ιστορία, στο μέγεθος, στους οπαδούς και στα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.
Και επειδή παρατηρούμε κάποιες διαδικτυακές δήθεν δημοσκοπήσεις περί αυτού του θέματος, όπου ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να κάνει ένα κλικ, καλούμε αν κάποιος θεσμικός παράγοντας έχει αμφιβολίες και θέλει να κάνει μια δημοσκόπηση για το συγκεκριμένο ζήτημα να στήσει κάλπες στις κερκίδες του ΕΑΚ …και τότε θα διαπιστώσουν όλοι πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν παίζουν με την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας τους. Επίσης, θέλουμε να συμβουλεύσουμε κάποιους δημοσιογράφους ή κάποιους άλλους που πουλάνε φθηνό “οπαδιλικί” στο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να σταματήσουν να συντηρούν εντέχνως το συγκεκριμένο θέμα γιατί απλά αν συνεχίσουν το μόνο που αποδεικνύουν είναι η αναξιοπιστία τους.

Το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει, είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το πώς θα διαμορφωθούνε οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια θετική προοπτική για τα επόμενα χρόνια.
Καλούμε λοιπόν όλους όσους πραγματικά μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια να το κάνουν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Το να υπηρετείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ είναι μια ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ. Και όσοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου, από εμάς θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη.

Βόλος είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε.
Ολυμπιακός Βόλου είναι το νόημα και η λατρεία της ζωής μας."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...