Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Μπέος ονειρεύεται VolosFC...

Την στιγμή που η προσοχή όλων έχει στραφεί στα play off o Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος προχώρησε σε μία ακατανόητη κίνηση...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του magnesiasport την Παρασκευή έγινε μία..."μυστική" συνάντηση μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού της Νίκης του Πυράσου και του Ρήγα για την συγκρότηση μίας ενιαίας ομάδας με την ονομασία Volos FC.

Ο κ. Μπέος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, θέλοντας να ισχυροποιήσει την άποψή του περί μιας ομάδας, ανέφερε ότι αν συνενωθούν όλοι οι φίλαθλοι οικονομικά θα είναι ισχυρή, δεδομένου ότι ένας αριθμός 8-10 χιλιάδων θεατών που θα παρακολουθούν τους αγώνες της νέας ομάδας και θα την καταστήσουν υγιή.

Οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, αλλά και ο κ. Μπατζιάκας υπερθεμάτισαν υπέρ των απόψεων Μπέου, αλλά οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί.


Ο κ. Ξάνθης τόνισε εξ αρχής ότι είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα της συγχώνευσης, καθότι οι φίλαθλοι είναι αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική, ενώ τόνισε επιγραμματικά ότι «αν συναινέσω σε μια ομάδα με το όνομα Volos FC, θα στηθούν «κρεμάλες» στη Νέα Ιωνία. Τότε, οι υπέρμαχοι αντιπρότειναν να δοθεί το όνομα «Μαγνησία» στην ομάδα.

Αντίθετοι, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasport και οι πρόεδροι των ομάδων Πυράσου και Ρήγα. Ο κ. Στάμος είπε ότι «δεν το βλέπει», ενώ ο κ. Καλόγηρος το απέκλεισε, δεδομένου ότι ο Ρήγας εκπροσωπεί την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και είναι ένα ιστορικό σωματείο από το 1926.

O πρόεδρος του Πυράσου διεψευσε πως έκανε τις συγκεριμένες δηλώσεις,χωρίς όμως να διαψεύσει πως υπήρχε συνάντηση...Αντίθεται ο κος Ξάνθης επιβεβαίωσε την συνάντηση.

Αν τελικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρόκεται ασφαλώς για ακόμα μία αλλοπρόσαλη ενέργεια του κου Μπέου με την οποία θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην συνοχή και την συσπείρωση των φιλάθλων ενοψη των κρίσιμων αγώνων για τα play off.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...