Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στηρίζει ο ΣΦΟΒ...

Ανακοίνωση για την δίωξη του Α.Μπέου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ 


Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας και συμπαράσταση στον Δήμαρχό μας και πρώην Πρόεδρο της ομάδας μας, Αχ. Μπέο καθώς και στα σημερινά μέλη της Διοίκησης που με Εισαγγελική εισήγηση κατηγορούνται για τα γεγονότα του 2011.
Διαβάζοντας τις κατηγορίες, οποιοσδήποτε με μέση διανοητική κατάσταση θα καταλάβει ότι πρόκειται για ένα σαθρό και αστήριχτο κατηγορητήριο, που βασίζεται σε τηλεφωνικές απλές συνομιλίες και εντολές κάτι που επιβεβαιώνουν όλοι οι νομικοί της χώρας.
Δεν υπάρχουν μάρτυρες, δεν υπάρχουν γεγονότα, δεν υπάρχουν φωτογραφίες, δεν υπάρχουν επ’ αυτοφώρω συλλήψεις και τα παιχνίδια στήνονταν χωρίς διαιτητές, χωρίς παίκτες, χωρίς παράγοντες. 
Τα έστηνε ο ….Θεός.
Υπάρχει μόνο η μαρτυρία του Προέδρου το ΟΠΑΠ κ. Ηλιόπουλου ότι ο ΟΠΑΠ έβγαλε μόνο κέρδη από τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς και η μαρτυρία του κ. Κούγια ότι έτσι έλεγε η πιάτσα.
Για αυτό το χουντοφασιστικό σύστημα του ελληνικού κράτους 2 χρόνια τώρα αφού δεν έβρισκε στοιχεία, χρήματα από κέρδη, μάρτυρες, δεν έβγαλε ακόμα βούλευμα και θα παραπέμψει τώρα σε δίκη αθώους ανθρώπους για μετά από 5 χρόνια να τελεσιδικήσουνε. Δηλαδή 9 χρόνια περίπου ομηρία και ταλαιπωρία.
Δηλώνουμε επίσης ότι όσοι εκφράζονται αυτάρεσκα για την προσωπική ταλαιπωρία και δίωξη του Αχ. Μπέου και δεν σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας, είναι απάνθρωποι, μικρόψυχοι, αποβράσματα της κοινωνίας και σκουπίδια και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα τους έχει απέναντι.
Και ρωτάμε αυτούς τους μικρόψυχους αλλά και το χουντοφασιστικό σύστημα: Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ γιατί απαλλάχτηκε για το 2011; Μήπως ξέρουνε; Για τα στημένα του 2014 που κατηγορείται Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και παραπέμφθηκε με τις γνωστές κατηγορίες, η ομάδα του θα πέσει στη Δ; Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν 4 χρόνια;
Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της χώρας, την κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου, της ελπίδας και των ανατροπών, άμεσα να ξεκινήσει τις δικαστικές διαδικασίες με δίκες express και οι ένοχοι να τιμωρηθούνε και οι αθώοι να ηρεμήσουνε,
Οι φυσικοί Δικαστές θα αποφασίσουνε με όλα τους τα στοιχεία. Τώρα, μέσα σ’ ένα μήνα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Πράγματα ξεκάθαρα και δημοκρατικά.
Ο Αχ. Μπέος ο Δήμαρχος της πόλης μας που θα εκλέγεται και για τα επόμενα 30 χρόνια, έχει όλους τους Βολιώτες και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα του με αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Κανείς δεν θα τον λυγίσει.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...