Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κάθε παιχνίδι...μία πρόκληση!

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, το κλίμα, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το μέλλον του στους ερυθρόλευκους μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου στην εφημερίδα Θεσσαλία.


O Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

Τι άλλαξε τους τέσσερις μήνες της παρουσίας του στην ομάδα;

«Κάθε μέρα που έρχεται είναι μία πρόκληση, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον προπονητή. Όταν δώσει  ο ποδοσφαιριστής την αξία που πρέπει στη δουλειά που κάνει, καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπάει, όλα στη συνέχεια έρχονται πιο εύκολα.
Έχω την πολυτέλεια μαζί με τον Στέλιο (Βενετίδη) να έχουμε ένα γκρουπ από παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Μπήκε μέσα στο μυαλό τους και η συγκέντρωση, ενώ ο ρυθμός προπόνησης είναι αντίστοιχος με πιο υψηλά πρωταθλήματα. Νομίζω ότι απέδειξαν στον εαυτό τους, πως είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που είχαν κάνει στον πρώτο γύρο. Τότε που οποιαδήποτε ομάδα μπορούσε να έρθει στο Βόλο και να πάρει αποτέλεσμα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα...

«Έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες όλες οι ομάδες να κάνουν λόγο για καλή και ευνοϊκή κλήρωση. Στα 20 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και στα τρία ως προπονητής, μου έχει δείξει η ζωή του ποδοσφαίρου πως δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση. Εσύ την κάνεις εύκολη ή δύσκολη... 

Ο στόχος είναι την Κυριακή. Παίζουμε με τον Απόλλωνα, μια ομάδα που δεν έχει χάσει στη Ριζούπολη, μ΄έναν προπονητή που έχει κατακτήσει δύο ανόδους τα δύο τελευταία χρόνια ,πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει την κατηγορία πολύ καλά. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με τρομακτική ποιότητα μεσοεπιθετικά- κυρίως- και με μια έδρα που δυσκολεύει οποιοδήποτε αντίπαλο.
Από την άλλη πλευρά έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες , δουλέψαμε πολύ καλά και νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Για το μέλλον του στον Βόλο:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχω με τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη. Είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και ξεκάθαρα τα κίνητρά τους είναι πολύ καλά. Ωστόσο, πέρα από τα κίνητρα, θα πρέπει να δούμε, αν μπορούμε να έχουμε τα εφόδια για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Γιατί νομίζω πως αυτό τιμάει την πόλη και την ομάδα την ίδια. Ο μοναδικός λόγος που δεν θα έμενα στον Ολυμπιακό, θα ήταν να μην έκανε πρωταθλητισμό η ομάδα και του χρόνου αν δεν καταφέρει να ανεβεί. Εφόσον ο πήχης τοποθετηθεί και πάλι ψηλά από τη διοίκηση, θέλω να είμαι και εγώ μέλος του Ολυμπιακού Βόλου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο..,»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε τέλος τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το στάδιο σε όλους τους αγώνες.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...