Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο λόγος που καθυστερεί η κλήρωση...

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για τον λόγο καθυστέρησης της κλήρωσης.
Μάλιστα τα οπαδικά site κάθε ομάδας αναλόγως με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας που υποστηρίζουν , στηρίζουν θεωρίες συνωμοσίας για να δημιουργήσουν στον φίλαθλο την εικόνα του "κατατρεγμένου" από το κατεστημένο συλλόγου.

Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική...

Ο αγώνας μεταξύ Ηρακλής και Λάρισας δεν έχει κριθεί ακόμα.Και αυτό αφού οι δύο ομάδες κλήθηκαν από την Πειθαρχική επιτροπή για παραβίαση των άρθρων 25 και 26 της ΕΠΟ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι δύο ομάδες και οι εκπρόσωποί τους θα πρέπει να αποδείξουν πως στον εν λόγο αγώνα πως δεν παραβιάστηκαν οι κανονισμοί περί δυσφήμισης των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων,αλλά και δυσφήμισης του ποδοσφαίρου.

Οι ποινές για πιθανές παραβιάσεις των συγκεκριμένων άρθρων ποικίλουν από χρηματικές μέχρι και αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα υπάρχουν φήμες πως η Λαμία που έχει άμεσο συμφέρον από την τροπή της υπόθεσης ,ήδη κινεί με νομικούς «Θεούς και Δαίμονες», ενώ ταυτόχρονα η Λάρισα απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τα εγκαλούμενα από την Επιτροπή πρόσωπα ,γεγονός που δημιουργεί περίεργους συνειρμούς...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...