Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Η μεγάλη ευκαιρία της Κυριακής (pregame) ↻

Την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την τριάδα έχει ο Ολυμπιακός.

H ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15:00 τον Αγροτικό Αστέρα και με νίκη πηγαίνει την επόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ σε απόσταση πόντου από την Λάρισα και σαφώς ξαναμπαίνει για τα καλά στον χορό των play-off.

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι αφού στον πάγκο των αντιπάλων θα κάθεται ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού κος Κούτσης.

Ο Ολυμπιακός έχει την  προϊστορία στο «πλευρό» του,αφού δεν χάνει στο ΕΑΚ από την ομάδα του Ευόσμου.

Ο Ολυμπιακός θα έχει μία απουσία που ακούει στο όνομα Μπεριάν ο οποίος εκτίει την τιμωρία της μία αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.Έτσι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει μία πλειάδα παικτών να επιλέξει στο αρχικό σχήμα,ενώ από τις προπονήσεις της εβδομάδας,ως συνήθως, δεν «άνοιξε τα χαρτιά» του.


Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παπαγεωργίου.
Η ΠΑΕ όρισε 10 ευρώ γενική είσοδο με τα παιδιά κάτω των 15 να μπαίνουν δωρεάν.


  • Είκοσι παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. 
Αυτοί είναι οι εξής: Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μαργαρίτης, Καρράς, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπιτάνγκ, Μαρτίνες, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Ρίζος, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ιντζίδης, Θέος, Μπαλντομπαλίεφ

Εκτός αποστολής έμειναν οι :Κολίτσι , Χρυσοστομίδης ,Καψιώτης , Κεσίδης, Μπεριάν και Ντινόπουλος.


  • Για τον Αγροτικό εκτός αποστολής έμειναν οι Μίλιτς, καθώς έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, όπως και οι Καραντασιάδης, Κουρέλλας και Αθανασιάδης.Ο Γιώργος Κούτσης, επέλεξε τους εξής : Βοσνιάδης, Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Χιντζίδης, Τριανταφυλλίδης, Παλάσκας, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Θεοδωρίδης, Καρακατσάνης, Καθάριος, Τσεμπερίδης, Ναστέφσκι, Πάτο, Βελλίνης, Στεφανίδης.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...