Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Περασμένα μεγαλεία...

Τραγικός είναι ο απολογισμός των εισιτηρίων στους φετινούς αγώνες.

Τα 15.000 περίπου εισιτήρια που «κόπηκαν» προ διετίας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό,μάλλον θυμίζουν "άλλες εποχές" για την διοίκηση του Ολυμπιακού ,που φέτος έχει να αντιμετωπίσει εκτός των χρεών του παρελθόντος και το ρεκόρ αρνητικής προσέλευσης του κόσμου στους αγώνες.

"Η κακή ημέρα φαίνεται από το πρωί " λέει η λαϊκή ρήση,κάτι που βρήκε πλήρη εφαρμογή και στον Ολυμπιακό.
Έτσι η πώληση των καρτών διαρκείας ήταν εξαιρετικά μικρή σε αριθμό αφού μόλις 650 κάρτες αγοράστηκαν ,με κάποιες εξ αυτών μάλιστα να γίνονται "ανενεργές" όταν οι κάτοχοί τους κλήθηκαν να καταβάλλουν την δεύτερη δόση.
Να σημειωθεί πως στις κάρτες διαρκείας σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ 9ετίας αφού τόσα λίγα εισιτήρια η ΠΑΕ είχε να δώσει από την σεζόν 2006-2007 όταν ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε έστω περαστικός στην Γ' Εθνική.Βέβαια ακόμα και στην "πέτρινη" σεζόν ,η ομάδα είχε μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων από αυτόν που έχει μέχρι σήμερα.

Η αρνητική συγκομιδή συνεχίστηκε και στο πρωτάθλημα όταν σε δύο αγώνες η διοίκηση γνώρισε πρωτόγνωρες καταστάσεις αφού δεν «βγήκαν» καν τα έξοδα της διαιτησίας...

Τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στους αγώνες της φετινής περιόδου είναι αναλυτικά:

1η αγ  Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος 1440
3η αγ  Ολυμπιακός Βόλου - Καλαμαριά 176
5η αγ. Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα  1159
8η αγ  Ολυμπιακός Βόλου  -Τύρναβος 641
12η αγ. Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Γαζώρου 343
13η αγ. Ολυμπιακός Βόλου - Καρδίτσα 748
15η αγ. Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής  1101

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός έχει μέχρι σήμερα διαθέσει συνολικά 5068 εισιτήρια, δηλαδή μέσο όρο 801 εισιτήρια ρε κάθε αγώνα!
Το σύνολο των εισιτηρίων της χρονιάς μέχρι την παρούσα στιγμή, η ομάδα μας τα έκοβε προ 4 ετών σε έναν και μόνο αδιάφορο αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον Εργοτέλη ή την Κέρκυρα...

Να σημειωθεί πως στην εκκαθάριση δεν υπολογίζονται τα 100 εισιτήρια ανέργων που διατίθενται δωρεάν, οι προσκλήσεις και φυσικά τα παιδιά κάτω των 15 ετών που μπορούν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο.

Η μικρή προσέλευση του κόσμου την φετινή χρονιά έχει διάφορες αιτίες.Οικονομική κρίση υπάρχει στην Ελλάδα από τριετίας,οπότε το να αναφερόμαστε σε αυτήν είναι πλεονασμός.
Ο κύριος λόγος είναι η απογοήτευση του κόσμου ,ιδιαίτερα από την περσινή αποτυχία ,η οποία όμως λανθασμένα εισπράττεται ως αδικαιολόγητη δυσπιστία προς τα νέα πρόσωπα που επέλεξαν να «πάρουν στην πλάτη τους» τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σαφώς δεν είναι τα 1500 συνολικά άτομα που παραβρίσκονται κατά μέσο όρο στις κερκίδες του "Τάκης Συνετόπουλος" φέτος.Στους επόμενους αγώνες θα αποδειχτεί αν η πόλη επιτέλους «ξυπνήσει» και στηρίξει την μοναδική και διαχρονική ομάδα της πόλης.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...