Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Στείλτε μας τον Σιδηρόπουλο...

Για όλους και για όλα «έχει» η νέα ανακοίνωση του ΣΦΟΒ.
Διαβάστε την αναλυτικά...


Η ανακοίνωση:

"Το τρίγωνο των ΕΠΟ, ΚΕΔ και μεγαλοπαραγόντων, ξαναχτυπά το Σάββατο στον αγώνα με την Ζάκυνθο στο 50΄ λεπτό πέναλτι και αποβολή για σεμινάρια.
Οι Ζακυνθινιώτες ακόμη γελάνε για την μεγάλη βοήθεια τα ρέφερι. Ο προπονητής μας κ. Ελευθερόπουλος με την πολυετή πείρα στα γήπεδα δεν ξαναείδε τέτοια φάση μη καταλογισμού πέναλτι.
Τα όποια στελέχη της ΕΠΟ, ΚΕΑ και παράγοντες που διώκονται  πρόσφατα με βαριές κατηγορίες από την Κυριακή το βράδυ, νιώθουνε να τους καταπίνει το έδαφος. Καλυμμένοι τόσα χρόνια από το απαθές χουντοφασιστικό σύστημα του κράτους και από τις κυβερνήσεις της χρεοκοπίας, της διαφθοράς και της ανομίας, τώρα ήλθε η ώρα να λογοδοτήσουνε, να φυλακιστούνε και να ανασάνει το ποδόσφαιρο με υγεία και δικαιοσύνη.
Αυτούς όλους στην ΕΠΟ και ΚΕΔ θα τους καταγγέλλουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Περιμένουμε την Κυριακή με τον Ηρακλή να μας στείλουν κάποιον από τα αγαπημένα παιδιά του Πειραιά και της Αθήνας, όπως Σιδηρόπουλος, Ανεστόπουλο, Σπάθα ακόμη δεχόμαστε και τον Κορδολαίμη.
Εμείς θα είμαστε εκεί στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας για τη νίκη. Θ’ αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ηρακλή, αφού αν δεν υπήρχαν οι σφαγιαστικές διαιτησίες με Λαμία, Ζάκυνθο, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, θα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία.

Καλούμε τους οπαδούς μας, την Κυριακή να λιώσουμε τις «γριές» με τις φωνές μας. Να τους δώσουμε την απάντηση στο υβριστικό πάνω κατά της ωραιότερης πόλης στη χώρα μας. Να υψώσουμε όλοι το νέο πανό που ετοιμάζεται για τις «γριές». Θυμηθείτε το βρώμικο και αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του Ηρακλή στον Α’  Γύρο.

Χωρίς ακρότητες, στηρίζοντας την ομάδα και προστατεύοντας την έδρα μας.
Τέλος, νιώθουμε ικανοποιημένοι και για την μεγάλη καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ και διασπαστών στην πόλη μας και πανελλαδικά.
Δεν θα τους ξεχνάμε για τα επόμενα 50 χρόνια, για τη σφαγή του 2011"

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ 

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...