Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η άνοδος θα κριθεί και στα δικαστήρια

Όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι μία διαφορετική χρονιά τόσο στην Σούπερ όσο και στην Fooball League.
Το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού διεξάγει αγώνα για να υπάρχουν οφειλές ίσως φέτος να παίξει και αγωνιστικό ρόλο.

Πολύ πρόσφατα η ομάδα μας ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό για να τακτοποιηθούν οφειλές προς ποδοσφαιριστές ,αλλά και για την κάλυψη δικαστικών εξόδων.
Μόλις το βράδυ της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ πως κέρδισε την υπόθεση Μπουλούτ με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή να διεκδικεί 150.000 ευρώ,ενώ η ανάθεση της περίφημης υπόθεσης Τικάο στο CAS και αυτή κόστισε με το παραπάνω.

Σκοπός είναι η ΠΑΕ να μην βρεθεί στην δύσκολη θέση που ,εκτός απροόπτου θα βρεθούν αρκετές ομάδες.

Η αναμενόμενη διάλυση της Νίκης Νέας Ιωνίας αλλά και ο επερχόμενος υποβιβασμός του ΟΦΗ είναι μόνο η αρχή για την Σούπερ Λίγκα.
Οι μείον τρεις βαθμοί του Ηρακλή ,άσχετος αν τελικά επιβληθούν σαν ποινή,είναι μόνο η αρχή για την Football League.

Υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν τελεσιδικήσει αναμένεται να απασχολήσουν την ΦΙΦΑ ,την ΕΠΟ και αλυσιδωτά τις διοργανώτριες αρχές στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Μάλιστα πρόκειται για υποθέσεις ομάδων που μπορεί να άλλαξαν ΑΦΜ , ή να προχώρησαν σε εκκαθάριση ,αλλά θα «κουβαλήσουν» τις όποιες ποινές μαζί τους στον φετινό πρωτάθλημα.

Είναι ξεκάθαρο πως πέρα από την αγωνιστική ενίσχυση,το να «κρατιέται» ο Ολυμπιακός μακριά από όλο αυτό το οικονομικό «κραχ» σαν ΠΑΕ ,ισοδυναμεί με δύο ή και περισσότερες καλές μεταγραφές,αφού θα παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...