Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Βλέποντας και κάνοντας...

Νέες αποσαφηνιστικές δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κος Τόρης.
Στον SporFm Βόλου αναφέρθηκε στο θέμα της μετονομασίας το οποίο το θεωρεί λήξαν ,ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε την ζοφερή οικονομική πραγματικότητα.

Ο  κος Τόρης είπε μεταξύ άλλων:

«Όσο είμαστε εμείς στην διοίκηση  η ομάδα θα παραμείνει ως έχει.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει τίποτα στον Ολυμπιακό.Δεν υπάρχει ούτε συγχώνευση ,ούτε μετονομασία.

Αν δεν αναλαμβάναμε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δεν θα υπήρχε.Με πολύ μεγάλο κόπο η ομάδα επιβιώνει.Το καλοκαίρι θα σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Δεν θα καταστρέψουμε τα σπίτια μας.Δεν υπήρχε η στήριξη που περιμένανε κι εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες.Δεν μπήκαμε να βγάλουμε χαρτζιλίκι.

Το καλοκαίρι έγιναν τα πράγματα γρήγορα.Υπήρξε ένας εμπαιγμός από τον Πλεξίδα που μας καθυστέρησε και σε 10 μέρες έπρεπε η ομάδα να πατήσει χορτάρι.Πιστέψαμε πως θα αγκαλιαστεί η προσπάθεια με βάση τα προηγούμενα χρόνια.Αλλά πέσαμε έξω.
Άλλαξαν πολλά πράγματα σε σχέση με την λειτουργία των ΠΑΕ. Έγιναν οι γνωστοί έλεγχοι από το ΙΚΑ που έχω ξαναπεί και προέκυψε ένα νέο άνοιγμα 500.000 ευρώ που δεν το υπολογίζαμε και δεν το περιμέναμε.

Το χρέος του Ολυμπιακού σε σχέση με την βοήθεια που υπάρχει στην πόλη δεν είναι βιώσιμο.Εμείς δεν είχαμε μάθει να χρωστάμε.Ξυπνάμε κάθε πρωί και έχουμε προβλήματα να λύσουμε.Το οικονομικό άνοιγμα μειώνεται καθώς πληρώνουμε συνεχώς.Γι αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε ένα πυροτέχνημα τον Ολυμπιακό ,να πάμε να πάρουμε 5 παίκτες των 50 χιλιάδων ευρώ και να μην τους πληρώσουμε και οι επόμενοι απλά να μην μπορούν να σηκώσουν τα βάρη.
Το οικονομικό άνοιγμα του Ολυμπιακού για την Σούπερ Λίγκα είναι γελοίο ενώ για την Β Εθνική είναι τεράστιο. Ακούω κάποιους ανόητους να λένε πως μπορεί η Ξάνθη με 300 εισιτήρια.Μα η Ξάνθη έχει έσοδα 2 εκατομμύρια και εμείς 200 χιλιάδες...»

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και πιθανές μεταγραφές είπε:

«Χάσαμε τον Πινάρες που ήταν παίκτης λαχείο.Πήραμε παίκτες που πιστέψαμε σε αυτούς.Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα και χάλασε η μαγιά.Κερδίσαμε 3 φορές την Λάρισα και με την Λαμία είμασταν ανταγωνιστικοί.
Μέχρι 4 Ιανουαρίου που είναι οι μεταγραφές θα ξέρουμε που θα είμαστε.Αν είμαστε 15 πόντους πίσω από την τρίτη θέση δεν υπάρχει λόγος να χρεώσουμε την ομάδα με δαπανηρές μεταγραφές και να πετάξουμε χρήματα που δεν υπάρχουν στον αέρα.Αν η ομάδα πάει να κάνει δύο διπλά επανακαθορίζουμε στην στάση μας.
Πιστεύω πως την τέταρτη θέση την κατέχουμε δικαιωματικά.Θα κατεβάσουν κι άλλες ομάδες ρολά μέχρι το τέλος.Προσπαθούμε να μην κατεβάσουμε ρολά κι εμείς

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...