Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο κόσμος θα ξέρει ποιους θα κυνηγήσει

Ανακοίνωση αναφορικά με τα τελευταία δρώμενα εξέδωσαν οι φίλαθλοι του συνδέσμου της Αγριάς.


Η ανακοίνωση: 

Αν πραγματικά υπήρχε το βραβείο της μεγαλύτερης βλακείας στο ποδοσφαιρικό management, είναι σίγουρο ότι θα το κατακτούσαν όσοι αυτή την περίοδο εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και προσπάθησαν επικοινωνιακά να περάσουν το σχέδιο της λεγόμενης “μιας ομάδας” στο Βόλο με το τίτλο Volos f.c.
Την ώρα που η ομάδα μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μέσα από δύσκολες συνθήκες προσπαθούσε  να πετύχει κάτι καλό στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, κάποιοι με τις πράξεις και τα λεγόμενα τους, στρέψανε την προσοχή του κόσμου σε άλλα πράγματα και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι.
Αν αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει υπάρξει ποτέ στο ποδοσφαιρικό χώρο, τότε ποια είναι ;

Και φυσικά όλο αυτό το πρόβλημα που κάποιοι πάνε να δημιουργήσουν, δεν περιορίζεται μονάχα στο θέμα timing, αλλά κυρίως είναι μια τεράστια προσβολή και ασέβεια απέναντι στο κόσμο και στην ιστορία του μεγάλου συλλόγου που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Όταν κάποιοι - επειδή αυτή τη στιγμή έτυχε να είναι ιδιοκτήτες των μετοχών ή και να κατέχουν διοικητικές θέσεις στην ΠΑΕ - μιλάνε για τόσο σοβαρά πράγματα όπως η αλλοίωση της φυσιογνωμίας του Ολυμπιακού Βόλου, τότε αυτό δείχνει απλά έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους και στον ίδιο το σύλλογο.

Σε όλους αυτούς λοιπόν τους φανερούς ..αλλά και υπόγειους εγκεφάλους που επεξεργάζονται αυτό το σχέδιο της ομάδας έκτρωμα με θύμα τον ιστορικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ έχουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα:
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να επεξεργάζεστε τέτοια σχέδια που αφορούν την ίδια την υπόσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ;  Με ποιο “ανάστημα” πάτε να αναλάβετε μια τέτοια τεράστια ευθύνη απέναντι στην ιστορία και στο κόσμο του συλλόγου και ποια είναι τα κίνητρα σας ;

Σε αυτή την πόλη λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες ζήσαμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. Αντί δηλαδή όλοι μαζί να δούμε πως θα βοηθήσουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ να προχωρήσει μπροστά και σύντομα να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει, ζήσαμε τον απόλυτο παραλογισμό να υπάρχουν φωνές και κινήσεις απαξίωσης της ίδιας της υπόστασης του συλλόγου.
Ας θυμίσουμε λοιπόν κάποια πράγματα σε μερικούς. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία, έχει αποδείξει σε όλη την Ελλάδα την μεγάλη δυναμική που διαθέτει. Έχει αποδείξει, ότι μπορεί να προσελκύσει στο γήπεδο του 18 χιλιάδες φιλάθλους, ότι μπορεί να κινητοποιήσει πάνω από 5 χιλιάδες οπαδούς σε πόλεις εκτός του Βόλου, ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί κάτω από κατάλληλες συνθήκες σε οποιοδήποτε  πρωτάθλημα. Η ποδοσφαιρική ομάδα λοιπόν που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη από καμία αλλαγή ονόματος, από κανένα είδους τέτοιου δήθεν marketing. Αυτό που έχει ανάγκη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι …η αγάπη, ο σεβασμός και έμπρακτη υποστήριξη όλων μας, διοικούντων και φιλάθλων.
Ακούστε καλά κύριοι για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτόν τον παραλογισμό … Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι και θα παραμείνει η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, της Θεσσαλίας και όλης της κεντρικής Ελλάδας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν είναι ένα προϊόν ή απλά μια ποδοσφαιρική εταιρία. Είναι μια ιδέα, είναι το πάθος μας είναι η μεγάλη μας αγάπη. Μάθαμε να αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ από τους παππούδες και τους πατεράδες μας και αυτή την αγάπη θέλουμε να μεταδώσουμε στους γιούς μας και στα εγγόνια μας. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αποκόψει αυτή τη συνέχεια. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ασελγήσει στην ιστορία αυτής της ομάδας για την οποία έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει και άπειρες φορές έχουμε αφήσει τα σπίτια μας για να πάμε να την στηρίξουμε σε όλη την Ελλάδα, σε γήπεδα, σε πόλεις και σε χωρία …ακόμα και σε δικαστήρια.   
Δεν φοβόμαστε λοιπόν τις κατηγορίες και τις δυσκολίες. Δεν τρώμε κουτόχορτο, ούτε απειλούμαστε. Έχουμε χρέος λοιπόν να υπερασπιστούμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ  και οποίος πάει να τον πειράξει θα μας βρει απέναντι του …και αυτό το έχουμε αποδείξει.  

Ελπίζουμε λοιπόν αυτοί που επεξεργάζονται τέτοια σχέδια … να πάρουν το μήνυμα του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ,  γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι αντιδράσεις μας απέναντι στον Γερουλάνο και τους υπόλοιπους που πήγαν να μας καταστρέψουν, θα φαίνονται πλέον μικρές.

Η συμμορία της βλακείας να βάλει εδώ ένα τέλος, ΑΡΚΕΤΑ!!! …αν συνεχιστεί την επόμενη φορά θα επανέλθουμε με ονοματεπώνυμα για να ξέρει ο κόσμος ποιους να κυνηγήσει από τη πόλη…

Red Eagles – Σ.Φ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...