Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αναβολή στην αναβολή!

Από σαράντα κύματα περνάει ακόμα μια φορά το πρωτάθλημα της football league.Η φαιδρότητα και η ελληνική ανοργανωσιά αποτυπώνεται στο δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.
Έτσι αφού μόλις χθες τα ξημερώματα μάθαμε πως το παιχνίδι Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου δεν θα γίνει την Κυριακή ,αλλά την Τετάρτη 19/11 ,ήρθε η αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής λόγω...αδυναμίας επιβολής της τάξης από την αστυνομία σε γήπεδα όπως αυτά του Ευόσμου, της Άμφισσας ,του Αλκαζάρ και της...Καλλιθέας!

Στο δια ταύτα...ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κατερίνη την επόμενη Κυριακή ,αφού ολόκληρη η αγωνιστική πάει μία εβδομάδα αργότερα.
Πόσο αλήθεια τραγελαφική φαντάζει η συγκεκριμένη είδηση όταν μόλις λίγες ημέρες πριν μάθαμε πως η football legue προσπαθεί να «πουλήσει» το τηλεοπτικό προϊόν σε Αμερική και Αυστραλία...

Ο Ολυμπιακός πλέον θα ψάξει να βρει ομάδα για φιλικό παιχνίδι.Η συγκεκριμένη αναβολή έχει και τα...καλά της ,αφού Μαρτίνεθ και Καρράς θα είναι ετοιμοπόλεμοι και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο μέχρι την επόμενη εβδομάδα,ίσως να δούμε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά απόλυτα πλήρη!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...