Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα pregame↻

Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΕΑΚ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επισφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η ομάδα μας έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα μετά το 0-1 του Αλκαζάρ ,όμως πρέπει να δείξει προσοχή και να σημειώσει μία ακόμα νίκη απέναντι στους καμπίσιους «πελάτες» μας και να συνεχίσουν την ευνοϊκή παράδοση του ΕΑΚ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πλήρεις αφού Κασμερίδης και Ρόκας επέστρεψαν από τιμωρία ,ο Ζέρης αποθεραπεύτηκε και έτσι ο Νίκος Παντέλης «πονοκεφαλιάζει» για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα.

Από την άλλη οι Λαρισαίοι έρχονται στον Βόλο με νέο προπονητή αφού ο Πλεξίδας «σχόλασε» πρόωρα τον Βοσνιάδη.Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν κάτι να χάσουν και αναμένεται να προσπαθήσουν να ανοιχτούν για να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Την Τετάρτη μάλιστα πραγματοποίησαν αγιασμό.Ο Παναγόπουλος δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Στυλιάρας, γεγονός που προκάλεσε την ειρωνική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

To παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ.

Αν και κεκλεισμένων των θυρών οι πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση λένε πως θα υπάρξουν αυστηρά μέτρα.Έτσι θα απαγορευτεί η πρόσβαση περιμετρικά του ΕΑΚ. 


  • Με 20 ποδοσφαιριστές θα μεταβεί στο Βόλο η Λάρισα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι οι Εσπίν, Καρανίκας, Βερντού Λόπεθ, Μάινθ και Μπλέντι, ενώ έμειναν εκτός οι Δεινόπαπας, Δεληζήσης και Τζούνιορ. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Εσπίν, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Περίκο, Τσιλιγκίρης, Σουάνης, Μπλέντι, Βερδού, Μάινθ, Ανασταστάκος, Στεφανίδης και Μπαλογιάννης.
  • Παρουσία εκατοντάδων θεατών έγινε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού η οποία πέρασε χωρίς απρόοπτα.
  • Είκοσι παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτοί είναι οι εξής: Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνες, Πινάρες, Κούτσι, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Κασμερίδης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μαρκυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Χιντζίδης και Θέος.
  • Στα γραφεία του συνδέσμου καλούν τον κόσμο να συγκεντρωθεί οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους.
  • Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν έχει απαγορευτεί η μετάβαση του κόσμου στην Γορίτσα.
  • Σε συνδεσμίτες παραχώρησε τις 40 προσκλήσεις η διοίκηση της Λάρισας.Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού από την άλλη διάλεξε να τις παραχωρήσει σε VIP προσωπικότητες.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς μέχρι και την σέντρα του αγώνα.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...