Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Το πανόραμα του Κυπέλλου

Εκτός της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί των καμπίσιων ,το κύπελλο Ελλάδας είχε κι άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Μπροστά σε 3500 κόσμο περίπου η Λαμία δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του Καυτατζογλείου.Σε αυτό συνέβαλε το γρήγορο γκολ του Ηρακλή.Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με γκολ των Νεόφυτου και Γιενκά με πέναλτι ,αλλά τελικά δεν εκμεταλλεύτηκαν το 20λεπτο που είχαν στην διάθεσή τους για να πετύχουν το τρίτο γκολ -πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν με ανακοίνωσή τους για την διαιτησία, μάλλον ... αδικαιολόγητα.

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στην Άμφισσα η ΑΕΚ μετά από επιθετικό μονόλογο επιβλήθηκε 0-1 του Φωκικού.

Ο Απόλλων στην Ριζούπολη παρουσίας 400 θεατών επιβλήθηκε στο τέλος επί της Καλλιθέας με 2-1 με γκολ των Ανγκούλο και Γκονζάλες.

Ο Φωστήρας με γκολ του Τσεπέτσι πέτυχε νίκη πρόκριση με σκορ 1-0 επί του Αχαρναικού του Βαζάκα. Προηγουμένως η ομάδα του Μενιδίου έχασε πέναλτι.

Τα Ψαχνά πήραν νίκη-πρόκριση με 0-2 μέσα στην Επισκοπή.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την διαιτησία.

Στο Πελλοπονησιακό ντέρμπι Πανηλειακός και Παναχαΐκή αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τους Πατρινούς να παίρνουν την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.
Η Ερμιονίδα έκανε την μεγάλη έκπληξη παίρνοντας διπλό πρόκρισης μέσα στο Αίγιο με γκολ των Σκαρτσίλα και Καραδέμητρου.


Σε ένα ελεύθερο παιχνίδι με πολλά γκολ τα Χανιά κέρδισαν και μέσα στον Άλιμο με 2-3 με τον Ιωάννου να βρίσκει στόχο από το σημείο του πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι ο Τύρναβος κατάφερε να προκριθεί με αντίπαλο τον Πιερικό με ανατροπή και σκορ 2-1.Αντίθετα η Καρδίτσα δεν τα κατάφερε και η λευκή ισοπαλία που πήρε στις Σέρρες με αντίπαλο τον Εθνικό δεν έφτασε για να της δώσει την πρόκριση.

Ο Αιγινιακός τέλος με το χρυσό γκολ του Κουτσοσπύρου πέρασε από τον Εύοσμο με το 1-1 να υπερτερεί της λευκής ισοπαλίας του πρώτου αγώνα.


Έτσι στην κληρωτίδα της β φάσης αύριο θα μπούνε με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας οι: Απόλλων , Ζάκυνθος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ, Ηρακλής Ψαχνών, Φωστήρας, Απόλλων Σμύρνης, Τύρναβος, Ερμιονίδα, Εθνικός Σερρών, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή, Αιγινιακός

Θα σχηματιστούν όμιλοι των 4 ομάδων με μονά παιχνίδια από τους οποίους θα προκριθούν οι πρώτοι δύο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...