Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Να γλεντήσουμε τον βάζελο!

Ανακοίνωση για τον αγώνα εξέδωσαν οι φίλοι του Ριζομύλου.
Διαβάστε την:

«Αναμφισβήτητα, ενώ τα <<τυριά>> έχουν όλο το χρόνο να ασχοληθούν με τη γνωστή <<ΕΚΘΕΣΗ ΤΥΡΙΩΝ>> στο <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>>, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύσκολο έργο, καθώς η κλήρωση των ομίλων στην τρέχουσα φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αντιμέτωπη την ομάδα της Μαγνησίας με τον Παναθηναϊκό, τον Παναιτωλικό και τον Α.Ο. Χανιά... Προφανώς, ο όμιλος αυτός κρίνεται δύσκολος, διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες από τις ισχυρότερες ομάδες από καθένα από τα άλλα τρία γκρουπ δυναμικότητας, ενώ καλούμαστε να παίξουμε μόνο έναν αγώνα στο Βόλο (εναντίον του <<πελάτη πράσινου λαγού>>) και τους υπόλοιπους σε Αγρίνιο και Χανιά.

Πρώτος αντίπαλος είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός στο ΕΑΚ. Παρά την όποια δυσκολία του αγώνα όμως, πώς μπορεί κάποιος που αγαπάει τον Ολυμπιακό Βόλου να μην ΑΠΑΙΤΕΙ τη νίκη και την παθιασμένη εμφάνιση κόντρα στην ομάδα που μας ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ για να απαλλαγεί από την <<πελατειακή σχέση>> που είχαμε συνάψει μαζί της στη Super League;;; Μία απλή σκέψη πρέπει να είναι ικανή (και είναι!) να ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ και τον πιο ήρεμο οπαδό της ομάδας: Χωρίς αυτό τον υποχθόνιο πόλεμο που μας έκανε ο Παναθηναϊκός στη Super League (ελέγχοντας εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και δικαστικές συνειδήσεις), ο Ολυμπιακός Βόλου ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ <<ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ>> ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ίσως και στο Champions League, αντί να αγωνίζεται στα <<χωράφια>> με τα <<χωριά>> της Football League!

Συμπερασματικά, οι παίχτες της ομάδας σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να αγωνιστούν ως ΟΜΑΔΑ και ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να αποσπάσουν τη νίκη (έστω και με <<μισό-μηδέν>>), η οποία θα δώσει τεράστια χαρά στον κόσμο και θα συνεχίσει να κάνει τον <<πελάτη>> να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι όποτε τολμά να πατήσει το πόδι του στο Βόλο μετά τα όσα δεινά μας προκάλεσε στο πρόσφατο παρελθόν!

Όσο για τον κόσμο, πρέπει απλά να κάνει ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ το ΕΑΚ και να υποδεχθεί τον αντίπαλο λες και έχουμε <<Αύγουστο 2011>>, καθώς το <<ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ>> πρέπει να το νιώσουν όσο δεν πάει οι αντίπαλοί μας στο πετσί τους! Και αυτό, διότι είναι ωραίο να στηρίζεις την ομάδα για την άνοδο ή για μια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο να την στηρίζεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΑΚ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑθΗΝΑΪΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!
ΠΟΥΤ*** ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ... ΑΘΗΝΑ ΓΑΜ*****, Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

ΥΓ1. Απορούμε αν θα έχουμε σήμερα στο ΕΑΚ κρυμμένες <<κομμώτριες>> που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αφεντικό και δανειστή παιχτών τους. Σύντομα, αρχίζουν και τα ειδικά στοιχήματα σχετικά με το αν καταφέρει να πάρει βαθμό η συνοικιακή ομάδα μέχρι Χριστούγεννα, Πάσχα, κ.τ.λ. Αγωνιούμε μάλιστα να τη δούμε την επόμενη αγωνιστική να <<ανοίγει τα πόδια>> στον Παναθηναϊκό (ως καλό παράρτημα που είναι!) την ίδια ώρα που εμείς κάνουμε τα πάντα για να τον γλεντήσουμε άλλη μια φορά. Άλλα ήθη και έθιμα στο Βόλο, άλλα στη Νέα Ιωνία...

ΥΓ2. Το ΕΑΚ σήμερα θα είναι ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ! Πέρα από το χόρτο, ο,τιδήποτε πράσινο εμφανιστεί θα καταλάβει ότι <<ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ>>...

ΥΓ3. Κάποιοι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ τυπώσανε αυτοκολλητάκια. Εμείς τους κάναμε τη χάρη και τα διορθώσαμε, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... Απολαύστε τα!

ΥΓ4. ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ... ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!

ΥΓ5. Με <<ΕΡΓΑΛΕΙΑ>> τύπου Σιδηρόπουλου δεν ασχολούμαστε καν...

RiZoMyLoS G1»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...