Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

"Άσφαιρος" ,αλλά νικητής!

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε την Καλλιθέα 1-0 στο σημερινό φιλικό που έγινε στην Νεάπολη.
Μάρτυρες ενός μετρίου παιχνιδιού έγιναν οι περίπου 700 θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Η δυστοκία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε ,αφού πρόκειται για το τρίτο σερί παιχνίδι (φιλικό ή επίσημο) που δεν σημείωσε γκολ.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως την δουλειά των επιθετικών του Ολυμπιακού «ανέλαβε» ο μέσος της Καλλιθέας ,Νικολάου ο οποίος με αυτογκόλ έβαλε από νωρίς τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ.

Το παιχνίδι στο β μέρος ξεκίνησε με υπεροχή των ερυθρολεύκων και πάλι,αλλά με προβλήματα στην δημιουργία φάσεων.Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 57' όταν μία όμορφη κάθετη μπαλιά του Μαρτίνεθ «έβγαλε» μόνο του τον Διαμαντόπουλο απέναντι στον πορτιέρο της Καλλιθέας,όμως αυτός δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και ο Κατσούλης μπλόκαρε.

Η απάντηση της Καλλιθέα ήρθε στο 78'  με καλό σουτ του Ζορντι που ανάγκασε τον Κασμερίδη να απομακρύνει με τα χέρια σε κόρνερ.

Στο 80΄ο Παγώνης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καψιώτη και σωστά υποδείχτηκε το πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε όμορφα ο Κασμερίδης.

Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης , Μπάρμπας ,Μακρυδημήτρης , Ζέρης (64' Καψιώτης) ,Χιντζίδης (81' Μαργαρίτης) , Κορνελάτος ,Πινάρες (46' Κεσίδης), Μαρτίνεθ (70' Σκοπελίτης) ,Θέος (60' Μέζα) ,Διαμαντόπουλος (75' Ντινόπουλος), Νικολιάς (66' Μπιτάνγκ) 

Καλλιθέα : Λυμπερόπουλος (30' Κατσούλης) (61' Μιχελής) , Κατσικογιάννης ,Μασάδο ,Παγώνης , Πιταράς , Ρουσάκης(75' Πίκολο) , Γρυλλάκης, Λεβέντης (64' Βεζιρτζόγλου) Σταματάκος (64' Συριόπουλος) ,Νικολάου, Αρναρέλλης, Ζορντί





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...