Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάζουμε το πρόγραμμα...

Δηλώσεις στην «Θεσσαλία» σχετικά με την αναβολή του πρωταθλήματος έκανε ο Νίκος Παντέλης.Αναλυτικά είπε:

«Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, λόγω των μειωμένων χορηγικών προγραμμάτων, κυρίως από τον ΟΠΑΠ, τα οποία δημιουργούν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στις ΠΑΕ της Β' Εθνικής. Τελικά, δεν αποφύγαμε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο, αν είναι να κερδίσουν κάτι καλό από αυτό οι ομάδες, ας είναι.

Τα πλάνα μας είναι λογικό να αλλάζουν και να διαφοροποιείται ο σχεδιασμός, όσον αφορά την προετοιμασία. Η ομάδα ολοκλήρωσε ένα στάδιο προετοιμασίας δύο μηνών με επίπονες προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια, ενώ έχει δώσει και δύο επίσημα παιχνίδια Κυπέλλου. Είμαστε, πλέον, υποχρεωμένοι μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη, να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μη βγούμε από τον ρυθμό μας, να παραμείνει η ομάδα σε εγρήγορση και να παρουσιαστεί καθ' όλα έτοιμη στο πρωτάθλημα, όποτε αυτό αρχίσει.

Θα φροντίσουμε στο διάστημα που ακολουθεί μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να κλείσουμε ένα-δύο δυνατά φιλικά για να παραμείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς
».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...