Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Γεμίστε το ΕΑΚ με Πανιώνιο!

Στον SporFm Βόλου μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος .


Αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει για μια ακόμη φορά τη στήριξη των φιλάθλων με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βαρούτσικου:

«Εύχομαι η ποδοσφαιρική χρονιά να μας χαρίζει πάντα χαρές σαν τη χθεσινή. Πραγματικά η χαρά ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Ο κόσμος πίστεψε στην προσπάθεια που κάνουμε όλη η διοίκηση. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα και περιμένουμε από εδώ και πέρα στην πράξη την στήριξη των φιλάθλων. 

Ελπίζω το αποτέλεσμα και η εμφάνιση με την ΑΕΛ να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι το διαρκείας δεν είναι αποτέλεσμα μιας αριθμητικής πράξης: Πόσους αγώνες βλέπω κάνω τη διαίρεση και αν με συμφέρει το αγοράζω. Το διαρκείας είναι για να στηρίξουμε την ομάδα, να την ενισχύσουμε και ας μην πάμε ποτέ στο γήπεδο. Γι' αυτό λεγόμαστε «Ολυμπιακοί», γι' αυτό λεγόμαστε φίλαθλοι της ομάδας.

Όλοι στον Ολυμπιακό αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε, από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι εμένα, νυχθημερόν, και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είδε χθες όλος ο κόσμος κι όλη η Ελλάδα τι ομάδα έχουμε δημιουργήσει. Βέβαια είμαστε στα μέσα ακόμη της προετοιμασίας. Τα παιδιά αυτά θα βελτιωθούν κι άλλο. Αλλά επιτέλους ας αγκαλιάσουμε την ομάδα. 

Το κάλεσμα είναι προς όλους να στηρίξουν τον Ολυμπιακό. Να καταλάβουμε, ότι η ομάδα προβάλει και την πόλη του Βόλου. Δημιουργούμε παράπλευρα έσοδα για οποιουσδήποτε επιχειρηματίες στην πόλη μας. Πρέπει να περάσει ως μήνυμα και για τους οπαδούς και για τους επιχειρηματίες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Αλλά χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, απ' ότι μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας».

Για την φιλοξενία από πλευράς ΑΕΛ:

 «Ήταν άψογη. Και οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Λάρισας, άσχετα από τα πειράγματα. Η φιλοξενία ήταν άψογη, όπως θα είναι και η δικιά μας στο Βόλο. Η κουλτούρα και η φιλοσοφία της οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας είναι να είναι άψογη στη φιλοξενία. Να αλλάξουμε πλέον σκηνικό, να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο, να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει μια άλλη κουλτούρα. 

Όλοι, πλέον, στο γήπεδο, με τα μικρά παιδιά, να αλλάξουμε το σκηνικό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλό επίπεδο αλλά να το κάνουμε καλύτερο».

Για το πώς έζησε το παιχνίδι στην κερκίδα:

 «Ήμασταν στην κερκίδα με τον κ. Τόρη, τον δήμαρχο της πόλης κ. Μπέο, που ξέρουμε την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ζήσαμε όλη την ένταση του παιχνιδιού. Καλή η τηλεόραση, αλλά το γήπεδο όπως ξέρετε είναι άλλο πράγμα. Η στιγμή του γκολ, οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα δάκρυα και το τραγούδι είναι το κάτι άλλο, το οποίο δεν μπορεί να το καλύψει καμιά τηλεόραση

Για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές:

«Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον. Δεν βάζω όρια. Πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που τείνει να κλείσει το ρόστερ της. Αν ο προπονητής ή εμείς δούμε κάτι που μας ενδιαφέρει θα το εξετάσουμε. Αλλά νομίζω ότι έχουν ολοκληρώσει οι μεταγραφές. 

Αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που πραγματικά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι για τα παιδιά αυτά που έχουμε, είναι όλα εξαιρετικά. Η καλή ομάδα ξεκινά από τα καλά αποδυτήρια. 

Τα αποδυτήριά μας είναι πάρα πολύ καλά και θέλω να τονίσω ότι την Κυριακή έχουμε έναν φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, του Βόλου, να παραβρεθεί και να χειροκροτήσει τα παιδιά αυτά από κοντά. Να τους δώσουν θάρρος. Γιατί, βλέποντας τα παιδιά γεμάτο γήπεδο αλλάζει και η ψυχολογία τους. Είναι σημαντικό λοιπόν την Κυριακή με τον Πανιώνιο να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο»

Για την μεταγραφή του Κόμνου: 

«Ο Κόμνος πήγε στον Πανιώνιο. Δώσαμε στην ουσία έναν παίκτη που θα μπορούσαμε να τον κρατήσουμε και να μην τον χρησιμοποιήσουμε γι' αυτά που έχει κάνει. Ωστόσο, επειδή η ψυχή του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και αγαπάει τα παιδιά της, του δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα να παίξει στη Super League, να δείξει την αξία του και να μην ξεχάσει ποτέ ότι η ομάδα του Ολυμπιακού τον έχει στηρίξει και του δίνει τη δυνατότητα να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Πήγε στον Πανιώνιο ως δανεικός»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...