Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μόνο με πολιτική παρέμβαση η αελ!

Για την καταγγελία του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στον Σπορ FM Βόλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.


Ο κ. Γιώργος Βαρούτσικος ξεκαθάρισε κάλεσε τον κόσμο να κάνει την υπέρβαση με τα διαρκείας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βαρούτσικος:

Για την πολυσέλιδη καταγγελία στην ΕΠΟ:

«Να διευκρινίσω πως καταθέσαμε 130 σελίδες και όχι 12 σελίδες που βγήκαν στην δημοσιότητα. Οι 12 σελίδες ήταν η περίληψη. Το νομικό μας τμήμα αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες ώστε να αποκαλύψει μία παρατυπία που πάει να κάνει η ΑΕΛ. Δεν σας προκαλεί εντύπωση πως το όνομα της νέας ΑΕΛ είναι ΠΑΕ Λάρισα;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάτι με τη Λάρισα αλλά δεν θα ανεχθεί μία ομάδα παρανομώντας να συμμετάσχει σ' ένα πρωτάθλημα. Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία εκκαθάρισης από πέρυσι όπως έκανε η ΑΕΚ και τώρα να είναι καθ' όλα νόμιμη. Ο Ολυμπιακός Βόλου την παρανομία θα την καταγγέλλει. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έπρεπε πρώτα να διαγραφεί από το ΓΕ.Μ.Η. και μετά να ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ. Η ΑΕΛ το κάνει παράλληλα. Η ΕΠΟ για να αποφανθεί ότι η ΑΕΛ μπορεί να αγωνιστεί στο Κύπελλο ή και στο πρωτάθλημα θα πρέπει πρώτα να έχει έγγραφο από το αρμόδιο Υπουργείο πως έχει γίνει το κλείσιμο της παλιάς ΑΕΛ και η δημιουργία της νέας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με πολιτική παρέμβαση, κάτι που πιστεύω πως το 2014 δεν μπορεί να γίνει. Σ' αυτή την περίπτωση όμως θα υπάρξει επανάσταση. Σύμφωνα με το νομικό μας τμήμα δεν υπάρχει περίπτωση βάσει νόμων η ΑΕΛ να μπορεί να αγωνιστεί».

Κεκλεισμένων των θυρών το πρώτο εντός έδρας ματς:

«Το πρώτο ματς της ομάδας θα το δώσουμε «κεκλεισμένων των θυρών» και γι' αυτό θα πρέπει κάποιοι ανεγκέφαλοι να καταλάβουν τη ζημιά προκαλούν στην ομάδα. Η τιμωρία δεν ήταν από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Ήταν γιατί στο μπαράζ με την Ξάνθη κάποιος πέταξε μία μπαγκέτα στο πρόσωπο ανθρώπου της Ξάνθης. Η ανακοίνωση που βγάλαμε τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο».

Για την απόκτηση Κούτσι:

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Αν οριστικοποιηθεί κάτι θα το ανακοινώσουμε. Αν καθόμαστε και λέμε ονόματα θα γίνουμε γραφικοί. Πιστεύω πως μέχρι το βράδυ θα έχουμε εξελίξεις που θα ανακοινωθούν αύριο».

Για την αγωνιστική παρουσία με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Η αγωνιστική παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ ενθαρρυντική και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης. Όταν αυτή η ομάδα «δέσει» ο κόσμος θα χαρεί απ' αυτή την ομάδα ένα όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο όπως έδειξε να το χαίρεται και στο χθεσινό φιλικό».

Για τα διαρκείας:

«Το να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο φυσικά και είναι ένα έναυσμα και πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αν θέλουν να έχουμε ομάδα, αν δεν θέλουν και δεν μας στηρίζουν να κάνουμε μια ομάδα στην ερασιτεχνική να μην χαλάμε και λεφτά. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να δείξουν έμπρακτα πως θέλουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε από τα σπλάχνα της πόλης, επιχειρηματίες και κάνουμε την υπέρβαση. Έχουμε σκοπό να την φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο την ομάδα και μακάρι να βρεθεί ένας καλός επενδυτής να ρίξει 2-3 εκατομμύρια και να κάνει κάτι καλύτερο και αυτό απαιτεί ο κόσμος . Τις ομάδες πάντως τις φτιάχνει ο κόσμος. Αν εμείς βλέπουμε ότι δεν φεύγουν τα διαρκείας, είναι και θέμα ψυχολογικό. Περιμένω από τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα. Θεωρώ αποτυχία αν δεν διαθέσουμε 2000 διαρκείας. Τα εισιτήρια διαρκείας πάντως πάνε καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά όχι καλά. Ελπίζω όμως ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να κάνει την υπέρβαση».

Για τις εργασίες στο ΕΑΚ:

«Πέρα από την συντήρηση του χλοοτάπητα γίνονται παράλληλα και άλλες εργασίες. Θα υπάρχει χώρος για τους κατόχους των καρτών "gold" τα οποία διαχωρίζονται από VIP. Τα γραφεία της ΠΑΕ επίσης αναδιαμορφώνονται».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...