Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τριάρα με τρομερό Πινάρες!

Αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός σημείωσε την δεύτερη σερί νίκη του με αντίπαλο τον υπολογίσιμο Ηρακλή Ψαχνών.
Ζέρης , Διαμαντόπολος και Αλαμάνης οι σκόρερ!

Το τελικό 3-0 φαντάζει μικρό σκορ μπροστά στον κατά καιρούς καταιγιστικό ρυθμό επιθέσεων που επέβαλαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Νίκος Παντέλης δείχνει να καταλήγει σιγά σιγά στους «βασικούς» παίκτες.Παρά ταύτα η έλλειψη του βασικού κεντρικού επιθετικού στέκεται «εχθρός» στο να ομογενοποιηθεί η ομάδα η οποία δείχνει αν μη τι άλλο , καλά στοιχεία.

Ο Πινάρες ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας,αφού σήμερα έκανε τα πάντα.Ο παίκτης είναι σαφώς πολυεργαλείο και δεν «ξοδεύει» την θέση του αμυντικού χαφ,αφού όχι απλά εκτελεί τις αμυντικές του «υποχρεώσεις» ,αλλά επίσης μοιράζει καταπληκτικές μπαλιές ,προωθείται και μάλιστα απειλεί αρκετές φορές την αντίπαλη εστία.



Τα μάτια των 1500 και πλέον φιλάθλων πάντως ήταν καρφωμένα ,εκτός από τους παίκτες μας και στον «κομμένο» από τον Ολυμπιακό Ράντι , ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία.

Εκτός του Πινάρες πάντως αποτελεσματικός ήταν ο Διαμαντόπουλος,

O Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 15' λεπτό με γκολάρα του Ζέρη.Ήταν μία όμορφη προσπάθεια μετά από συνδυασμό Πινάρες και Μέζα.Η μπάλα κατέληξε στον αμυντικό του Ολυμπιακού που έπιασε μία σέντρα- σουτ στέλνοντας την μπάλα στην γωνιά του πορτιέρο των Ψαχνών που ξεγελάστηκε από την πορεία του.




Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 56'  με πολύ καλή προσπάθεια του Διαμαντόπουλου ,ο οποίος κέρδισε σε μονομαχία με...«πλάτη» τον αμυντικό των Ψαχνών, γύρισε και πλάσαρε σωστά ,δείχνοντας πως ο Παντέλης μπορεί να υπολογίζει και σε αυτόν.

Η ομάδα μας θα μπορούσε κάλλιστα να τριπλασιάσει τα τέρματά της στο 64΄όταν ο όμορφος συνδυασμός του Πινάρες και του Μέζα ,έβγαλαν τον τελευταίο σε θέση βολής,αλλά με υπερένταση απέκρουσε ο Μανιάτης.

Ο Ντινόπουλος με την είσοδό του έχασε και αυτός την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ,αφού το πλασέ του μετά την έξυπνη μπαλιά του Πινάρες ,πέρασε λίγο άουτ.

Οι ερυθρόλευκοι κατά διαστήματα συνέχισαν να είναι «καταιγιστικοί» και ξεσήκωσαν τους ερυθρόλευκους φιλάθλους.Μέσα σε όλα ο Πινάρες παραλίγο να σκοράρει από το κέντρο όταν το θεαματικό πλασέ του ίσα που πρόλαβε να απομακρύνει ο Μανιάτης που κατάφερε να επιστρέψει την τελευταία στιγμή.

Ο Αλαμάνης με το που πέρασε στον αγώνα στο 83' σημείωσε ένα κατάδικό του γκολ,αφού μόνος του έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό και «κέρδισε» τον Κολίτσι.

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι (60' Κασμερίδης) ,Ζέρης ,Μακρυδημήτρης ,Μαργαρίτης (46' Χιτζίδης) Μπάρμπας (46' Γιαλούσης) , Κορνελάτος (46 'Ρόκας), Διαμαντόπουλος(65' Ντινόπουλος) , Μέζα (70'Κεσίδης)  , Μαρτίνεθ (57' Νικολιάς), Πινάρες (81' Αλαμάνης), Μπιτάνγκ (78' Αραπίτσας) 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...